Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévők, de nem házasok és nem is élek együtt, nálatok hogy van?
Szia!
Kicsit más a helyzetem, mégis egyből magamra ismertem.
Az előző barátom hiába lakott 5 perc sétára tőlem, volt hogy napokig nem beszéltünk.Ha a találkoztunk jól megvoltunk de nem keresett ő se nagyon azon kívül . Nekem is jól esett volna, ha gondol rám napközben és meg dob egy üzivel vagy ír rám vizsga előtt egy kedves sort... stb
aztán szakítottunk főleg emiatt. utána nagyon ki voltam sokákig, hiányzott meg azt hittem ha újra összejönnénk midnen más lenne stb
aztán amikor már gyógyultak a sebek, a szaktás után kb rá 8 hónapra megismertem a mostani barátomat.
mostmár biztos vagyok benne hogy ő az igazi. messzebb lakik, 1,5 óra út.
mégis az első pillanattól kezdve fontosabbak voltunk egymásnak. az elején nem voltunk egy szolgáltatónál. azóta úgy alaktottuk hogy 5 forintért beszélünk. de ha rendesen kell fizetni a percet is beszélünk amikor tudunk:) úgy alakítjuk a napi rendet hogy egyszerre legyen szünetünk. amikor csak tudunk találkozunk. volt hogy 12 óra meló után is elmentem hozzá.
amikor csak tudunk üzenünk egymásnak napközben is.
persze nem belebújúnk a telefonunkba, csak kerítünk rá sort.
szerintem az a kapcsolat, ahol eltelnek napok úgy , hogy nem is beszéltek, az halálra van ítélve.
főleg, hogy neked lenne is igényed rá.
ha valaki szeret, akkor sokat gondol rád, bármilyen messze is van.
lehet könnyű mondani, de én a helyedben tovább lépnék.
ja , nem írtad mekkora táv van köztetek. de próbál úgy hogy találkozzatok esetleg több napra, és beszélgessetek, mindenről, a kapcsolatotokról. mondd el még egyszer neki hogy mik bántanak.
nekünk is volt hogy nem történt semmi velünk egész nap, mégis tudunk miről beszélni.
ha van időtök kezdjetek eseetleg kezdjetek el játszani a neten multiplayerbe. közben tudtok beszélni. akkor biztos van téma.
vagy skypelojatok.
de ha neki nincs igénye változtatni a kapcsolaton, akkor tartom az előző válaszom, lépj tovább, és keress mást! lehet nehéz lesz, de megéri! mindenki megérdemli a boldogságot.
Igen, ebben teljesen igaza van az elözönek (is), h akkor jo a kapcsolat, ha mind2töknek megfelel h olyan, amilyen.
Nem lehet mindenben tökeletes mind2 felnek minden, de össze kell hangolni, h megfeleljen minden. Lehet, h mas jön majd, es az is lehet, h a Te fejedben valtozik valami ezzel kapcs., ha informalodsz a nöi-ferfi agy es gondolkodasrol.
Most olvastam egy viccet pont erröl. Egy idösebb ferfi arckepe, komoly arckifejezessel es a felirat:
"Azert a ferfiaknak is vannak erzesei.
En peldaul ehes vagyok." :DDD
7.
Szerintem keress mást. Azt nem írtad, milyen messze lakik tőled?
Mert oké, hogy sokat dolgozik, de lehet mindenre időt szakítani ha van rá igénye.
Meg még heti 1 tali végülis normális, sok távkapcsolatban így van. De hidd el nekem , hogy a maradék időben is tartják a kapcsolatot, beszélgetnek, érdeklődnek hogy telt a másik napja, tartják egymásban a lelket hogy már nem sok idő van a taliig, bírják ki.. stb
Az elmondásodból itélve, te is tudod hogy ez így nem normális, lehet csak a tartalékot látja benned , amíg nincs más. Sajnálom hogy ezt mondtam:S
Lehet nehéz lesz de tedd ki a szűrét véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!