Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődött erre a barátnőm mert "véletlenül"ezt írtam neki normális, mit csináljak?
Figyelt kérdés
tudni kell hogy a barátnőm nem a vékony lányok közé tartozik és most épp diétázik is stb és kedveskedni akartam neki azt akartam írni hogy "én is szeretlek cicám" de félreütöttem és azt írtam "én is szeretlek cocám" az I az O betű mellett van és most megésrtődött hogy ledisznóztam :SS olyan nehéz elhinni hogy félreütöttem?2014. okt. 9. 19:45
1/8 anonim válasza:
nem nehéz elhinni de vicces :D ja és egész klisés
2/8 anonim válasza:
a billentyűzet nem hazudik a lelkedbe lát,én is írtam már olyat ami igazabb lett mint akartam :)))
3/8 anonim válasza:
ez kész :D feldobtad a szomorú estémet :D
4/8 anonim válasza:
Én sem tartozom a vékony nők közé, DE szerintem barátnőd eltúlozza. Jó, bizonyára rosszul esett neki, elhiszem.
Ha elmagyaráztad neki, hogy félregépeltél, akkor reméljük, megérti.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon vicces :D
Barátnődet nyugodtan hagyd duzzogni, majd abbahagyja. Mást nem tudsz csinálni, mint elmondani az igazságot, ha ő veszekedni AKAR, abban ne legyél partner.
6/8 A kérdező kommentje:
na sikerült megbeszélni elmagyaráztam értelmesen hogy nézzem már le a billentyűre milyen könnyű elütni :D
köszi a válaszokat :))
2014. okt. 9. 20:23
7/8 anonim válasza:
hát ez nagy :D
én csak viccesen beduzzognék , hogy kicsit dédelgessen :)
8/8 anonim válasza:
első vagyok.kérdés:miért írtad a véletlenült idézőjelbe??talán csaknem szándékos véletlen volt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!