Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális, hogy így megsértődött?

Normális, hogy így megsértődött?

Figyelt kérdés
Van egy barátom(lány).Valaki mondott neki valamit (nem durvát),én meg nevettem ezen.Ezért megharagudott,hogy nem álltam mellé meg kinevettem,és most meg sem akar bocsájtani.

2014. okt. 4. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Tipikus noi hiszti... Elmulik, ne foglalkozz vele... Es ne puncsolj
2014. okt. 4. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Minel jobban puncsolsz neki, annal inkabb elhiszi, h jelentosegteljes volt az eset, es annal inkabb elhiszi, hogy jogosan sertodott meg... Nem azt mondom, h ne foglalkozz az erzeseivel, hanem azt, h probald megertetni vele, h jelentektelen dolgon sertodott meg... Ha nem bocsajt, akkor hagyd egy kicsit, lehet menstrual
2014. okt. 4. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Hát, egy barát inkább megvédi, nem kiröhögi a barátját.
2014. okt. 4. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg ha valami vicces, akkor rohogunk... Hulye az, aki ebbol kovetkeztetest von le
2014. okt. 4. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:

hát igen, ez most azon múlik, hogy mit mondtak neki

azt írtad, hogy nem durvát, szóval tényleg csak hisztiről lehet szó, bár a durva is mindenkinek máshol kezdődik

2014. okt. 4. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos más az ingerköszöbe. Vannak ilyen hülye, sértődős, nulla humorérzékes emberek, de ha barátok vagytok, elvileg meg kell tudnotok beszélni az efféle helyzeteket. Ha nem akar beengedni, törd rá az ajtót!
2016. jan. 29. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!