Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátnőtök megvakulna?
Kicsi korom óta (3-4 éve) szemüveges vagyok, az is maradok életem végéig, mert nem műthető a szemem. (Lézerrel se, orvos mondta) Amennyiben nem hordanám a szemüveget végképp, egy éven belül elveszíthetem a látásom.
Jelenleg külföldön élek fél éve, a biztosításom intézése még folyamatban, ahogy a munkahelyszerzés is.
Ma eltörött a szemüvegem, nem lehet megjavítani, újra pedig nincsen pénzem, ahogy kontaktlencsére se. (Odahaza biztosítva vagyok, de a biztosító nem térít említésre méltó összeget, és hazamenni sincs pénzem)
A párom "megjavította", azaz szalagragasztóval fixálta a szárat, de ez amellett hogy nem kényelmes, nem is esztétikus.
Ha fél-egy éven belül nem kapok új szemüveget, jelentősen romolhat a látásom, akár teljesen meg is vakulhatok.
Ti mit tennétek, ha a barátnőtökkel ez történne?
Tanácstalan vagyok.
Elkeseredett 20l
Nagyon sajnálnám és szerintem vele maradnék,még akkor is,ha amúgy nem akarnék :/
Rossz szokás.
Milyen szemüveg volt ez?
Mitől ennyire spec?
Eladnám a lelkem, vagy valamit ami ér valamit bár az pont nem ér semmit, vagy kölcsönkérnék..
Mennyibe kerül a szemüveg ?
Egyszerű hétköznapi szemüveg. Mindig rajtam kell, hogy legyen, hacsak nem alszom vagy zuhanyzom.
És most nem tudom, mihez kezdjek
30 000Ft a keret, ehhez jönnek még a lencsék, legutóbb 6000 volt pár éve, most ki tudja, mennyi.
De a hazaút is legalább ugyanennyi...
De mitől annyira drága?
Hülyén hangzik,de nézd meg a különböző aukciós oldalakon.
Az unokahúgomnak szintén nagyon rossz a szeme,nagyon erős kell neki és az elsőt pont egy ilyen oldalról szerezték be neki.
Hát akkor azért nem olyan drága, külföldön vagytok kér az egyikőtök fizetési előleget, egyikőtök főnöke csak megérti.. Egy szemüveg egy ottani fizetés 10-ede kb..
Amúgy otthonról nem tudtok kérni Szülőktől ? Banki utalás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!