Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket hogy izgat fel a barátnőtök?
Most nincs, de ha lenne........
Odamászik négykézláb hozzám, összefogja a haját, a kezembe adja és nagy boci szemekkel rám nézve azt mondja: "használj"
Normális válaszokat kérnék.
Köszönöm :) (1# ez jo)
Engem nem nagyon kell felizgatni, általában csak megsimogatja a farkamat nadrágon keresztül, vagy benyúl érte, vagy a popsiját dörzsöli nekem, és már állok is.
Igaz, én nagyon imádom a melleit, és ezért naponta kb. 2-3x meg szoktam cicizni, mivel szép, nagy, kerek mellei vannak, és néha abból indul a huncutság, hogy "jujj de finom, de én is kérek valamit a számba", vagy hasonló.
Elég ha a hangját hallom (melóban elég gáz), vagy bekerül az intim szférámba. De gondolom te nem erre vagy kíváncsi, inkább arra amikor az agyamat szokta húzni :)
Amikor közvetlenül előttem nyújtózik egyet, mint egy macska és közben odanyomja a fenekét az ágyékomhoz. Amikor teljesen ártatlan és érdeklődő arcal simogatni kezdi a melleit. Amikor észreveszi, hogy nézem és elpirul és eltakarja az arcát a kezeivel. Amikor türülközőben flangál előttem, látszólag rám se hederítve, majd szégyenlősen maga elé kap valamit, amikor a türülköző lehull.
Nem az a szégyenlős fajta, tudom hogy megjátsza, de odavagyok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!