Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg olyan nagy probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó1235 kérdése:

Ez tényleg olyan nagy probléma?

Figyelt kérdés
20/L barátommal 2 éve vagyunk együtt mostanában egyre többet kötekedik velem mert én rappet és rockot hallgatok és neki egyik sem jön be és hogy tudok ilyen szutykokat hallgatni meg stb. Azt hittem ha szeretünk valaki úgy fogadjuk el ahogy van. Múltkor már megbeszéltük hogy amikor velem van nem hallgatok ilyeneket. Ma meg belement az előzményeimbe és kiakadt hogy minek hallgattam egész délelőtt rappet, miért nem töröltem ki? mert ő még a látványát is utálja meg ilyenek. Meg neki nem kell ilyen csaj aki folyton olyan szövegeket hallgat amikben csúnya szavak vannak. Mikor nem hallgatok ennyire durvákat inkább Berseewalk az meg nincs így tele dúrva szavakkal mint pl Mr Busta. És ezt már mondta a haverjainak is hogy utálja amilyen zenéket hallgatok mert (szerinte a zene miatt) néha kicsúszik egy két csúnya szó a számon ha dühös vagyok és hogy mocskos szám van meg gusztustalan egy csajtól de ha egyszer mérges vagyok és a barátai szerint túlreagálja..... komolyan már kész röhej hogy ezeken vitázik velem. Ott hagytam inkább, mert annyira felhúzott sírtam is egy sort de rájöttem hogy felesleges..ha emiatt kidob akkor hajrá...csak kiakaszt hogy ennyire dinka... :(

2014. okt. 8. 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég korlátolt pasid volt! Engem pont nem érdekel milyen zenét szeret a párom! Ha jót akkor én is meghallgatom!
2014. okt. 8. 16:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg idióta volt
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Megértem, tényleg sz@r zenét hallgatsz. De attól még nem kéne így kiakadnia.
 4/15 A kérdező kommentje:
ja meg a másik hogy meg akartam rendelni a Depressziótól A folyamat zajlik lemezt 990ftért erre emiatt is kiakadt hogy minekköltök ilyen szarokra
2014. okt. 8. 16:32
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Jah tényleg minek költesz mikor le is lehet tölteni.
2014. okt. 8. 16:33
 6/15 A kérdező kommentje:
járt hozzá poszter meg minden és azért akartam eredetiben
2014. okt. 8. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a pasidnak h rohadt gyerekes, és ha így folytatja akkor nem kérsz belőle többet.
2014. okt. 8. 16:40
 8/15 anonim válasza:
Biztos hogy a zene volt a baja? Nem lehet, hogy csak valami kifogást keres, hogy elhagyjon? Nekem ez elég hihetetlennek tűnik, hogy valaki ennyire kikészül egy pár zenétől.
2014. okt. 8. 16:43
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Én azért dobnálak a francba, ha nem engednéd hogy megdugj. ha engeded akkor meg mi a baja? ne veszekedjen, hanem keményen dugjon meg, és akkor majd megtanulod hogy ő az úr a háznál.
2014. okt. 8. 16:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy a növénynek melyik része felel a növény talajhoz rögzítéséért, valamint a folyadék és a tápanyaguk felvételéért?

Nos, ezzel a szóval lehetne legjobban jellemezni a pasidat.

Nem csak gyerekes, de önző és primitív is. Ha valamihez semmi köze nincs, az az, hogy te miket hallgatsz. Főleg hogy amikor nincs ott - ergo még "zavarni" sem tudod vele - azt is beszabályozná, hogy te mit hallgathatsz.

És ő miért hallgathat azt, amit akar?

Meg aztán ahogy írtad, akit szeretünk, elfogadunk olyannak, amilyen. Ez teljes mértékben így van.

Az, hogy ilyen lényegtelen dolgokból ekkora ügyet csinál, és még azt is megszabja, hogy milyen legyen a zenei ízlésed, az szépen mutatja, hogy igazából nem is te kellesz neki, hanem az, akivé formálni szeretne.

Meg ha ebből ekkora problémát csinál, akkor mi lesz, ha valami komoly dologban akad nézeteltérés?

2014. okt. 8. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!