Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb félnek általában miért nagy probléma, ha a másik még kezdő?
Mert a lanyok ilyenek.
Egy szűz lanyra hónapokat kell varni,különben elhordjak a pasit mindennek.
De a lanyok 2-3 alkalmat se hajlandoak egy kis tanitgatasra aldozni.
mert pl 40 évesen nem lenne már türelmem egy szűz pasihoz...
elég sokat kikaptam az életem során - most már tapasztalt pasit keresek
aki tudja mi fán terem a szex azzal könnyű dolga van az embernek
Nem volt vele gondom soha.. Nő vagyok, 3 szűz férfival volt dolgom életem során. A harmadik a férjem lett:) vele életemben először orgazmusom is van...
Kifejezetten béna a másik kettő se volt. Tudták mit hova kell rakni, ösztönös volt a mozgás stb....
Túlságosan általánosítasz. A dolog inkább úgy működik, hogy ha a férfi tapasztalt, a nő meg tapasztalatlan, az szuper, érték, erény stb. Egy férfi soha nem fog egy nőt emiatt elutasítani.
Ellenben ha a nő a tapasztalat, és a férfi a tapasztalatlan, akkor a fickó egy balfék, lúzer, senki nem hajlandó "tanítani" stb. Itt az esetek többségében az elutasítás zsigerből megtörténik.
mert élvezkedni akar a másik fél,nem empatikusan,türelmesen bevezetni a dologba a kezdőt,amiben igen kicsi esély van a felhőtlen élvezetre a legtöbb esetben.
és az érzelmi kötödés miatt.
sokaknál komoly érzelmi köteléket jelenthet az első együttlét és a tapasztaltabb fél nem óhajtja vállalni az ezzel való macerát/felelősséget,amikor ő csak élvezkedni akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!