Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam, hogy megerőszakolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam, hogy megerőszakoltak? 19L

Figyelt kérdés
Három hónapja vagyunk együtt a barátommal. Minden tökéletes, figyelmes, rendes, kedves, és szeret. Ennyire gyengéd és odaadó barátom még nem volt. Viszont van egy titkom előtte, amiért egyre inkább gyanakszik, de nem tudom elmondani neki Megerődzakoltak, lassan egy éve, a munkatársam. Félek, hogy megundorodna tőlem, még nem voltunk együtt úgy. Mit tegyek?
2014. okt. 7. 18:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20: A padtársas dolog azért közel sem ilyen durva.

Az utolsó mondatoddal viszont maximálisan egyetértek.

2014. okt. 7. 20:41
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 A lényeg, hogy értetted, amit mondok.
2014. okt. 7. 20:46
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd el neki.

Tudom hogy nehéz erről beszélni. Elmondtad egyáltalán valakinek?

Viszont szerintem két szempontból is jó lenne ha elmondanád.

Először is a leírtak alapján egy nagyon rendes, jólelkű barátod lett, nem szabadna hagyd, hogy a titkolózás miatt elidegenedjetek egymástól. Ha már most gyanakszik, akkor ha sokáig húzod, tuti sokkal rosszabb elméleteket fog a fejében kitalálni, hogy miért viselkedsz így. Tudom, iszonyatosan nehéz, de ez ne mérgezzen meg egy ilyen jó kapcsolatot.

Másrészt pedig egyértelmű, hogy egy hozzád hasonló lelki sérülést elszenvedett nővel másképp kell bánni. Főleg szexuálisan. Mindenképp tudasd vele, ha olyan, ahogy leírtad, szerintem iszonyatosan sokat segítene abban, hogy feldolgozd, lelkileg támogatna, és szexuálisan is emiatt sokkal gyengédebb lenne veled. Hidd el, emiatt egy férfi sem undorodna meg tőled, inkább csak segítene. Maximum az erőszakoló testi épségét veszélyeztetné, ha megtudná.

Sok sikert kívánok neked!:)

2014. okt. 7. 21:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Idővel.
2014. okt. 8. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!