Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam, hogy megerőszakolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam, hogy megerőszakoltak? 19L

Figyelt kérdés
Három hónapja vagyunk együtt a barátommal. Minden tökéletes, figyelmes, rendes, kedves, és szeret. Ennyire gyengéd és odaadó barátom még nem volt. Viszont van egy titkom előtte, amiért egyre inkább gyanakszik, de nem tudom elmondani neki Megerődzakoltak, lassan egy éve, a munkatársam. Félek, hogy megundorodna tőlem, még nem voltunk együtt úgy. Mit tegyek?
2014. okt. 7. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Én megölném a munkatársad.
2014. okt. 7. 18:46
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Dehogy fog megundorodni tőled.
2014. okt. 7. 18:47
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha van olyan bunkó, hogy téged hibáztasson, örülj, hogy megszabadultál tőle. Ha normális, megérdemli, hogy tudja, ne csak azt lássa, hogy minden ok nélkül ellenséges vagy hozzá, és magát hibáztassa.
2014. okt. 7. 18:47
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

Emberek. Emberek, nézzetek már magatokra... Kapjatok az agyatokhoz - fogjátok fel, kihez beszéltek ilyen hangnemben!

Senkinek semmi köze, hogy kit, hogyan, mikor, miért erőszakoltak meg - emellett nem kényszeríthetsz senkit, hogy feljelentést tegyen és nem kezelhetsz szar emberként mást, mert nem teszi meg.

A rendőrség mi a fszt tudna tenni, úgy mégis? Rengeteg potenciális erőszakoló van, nem tudják összehajkurászni mindet. A drága munkatárs is biztos tagadna, sőt, a többiek is bevédenék őt (család, barátok, és a többi) bizonyíték pedig már nincs (gondolom).

Kérdező, a legeslegfontosabb, hogy semmiképpen se magadat hibáztasd. Te Tényleg nem tehetsz semmiről. Te ettől Nem leszel kevesebb/rosszabb. A tested nem más tulajdona, téged nem kezelhetnek (ez esetben) "használt", "romlott" árucikként. Egészen biztos, hogy egy szeretnivaló fiatal nő vagy, ne ostorozd magad. A barátod nem fog undorodni tőled. Senki sem fog undorodni tőled. Jogod van titokban tartani ezt a dolgot, ha úgy kellemesebb. Nem kell neki, vagy senki másnak tudnia róla, ha ez neked (még?) kellemetlen, fájó. A döntés csakis rajtad áll.

2014. okt. 7. 18:50
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

Ne aggódj. Ettől a dologtól te nem lettél rosszabb, vagy nem szennyeződtél be.

Tehát nem fog megundorodni tőled.

Viszont az lehet, h elmegy és elbeszélget kicsit a volt munkatársaddal, ami egyrészt nem volna baj, másrészt viszont bajotok is lehet belőle. Szóval csak óvatosan.

2014. okt. 7. 18:57
 16/24 anonim ***** válasza:
59%

Mondd el neki a lehető leghamarabb, a leírásod alapján egy kincs a barátod, így meg fogja érteni, ami történt veled.

Biztos vagyok benne, hogy nem undorodna meg tőled, annál inkább melletted lenne, és átölelne.

2014. okt. 7. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Megundorodni? Azt mondtad, hogy kedves, rendes, figyelmes, szeret. Akkor nem értem, miért undorodna meg. Viszont azt nem ajánlom, hogy megmondd, ki volt az, mert evvel ő is bajba kerülhet. Nem mintha nem érdemelné meg a volt munkatársad, amit kapna, de a barátodat ártatlanul büntetnék meg, ezt meg gondolom te sem akarod.
2014. okt. 7. 20:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Olyan kis vicces, hogy mindenki azt feltételezi, hogy a lány barátja egy önkontroll nélküli agresszor...
2014. okt. 7. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

18-as: Nem kell ahhoz idegbeteg állatnak lenni.

Szerintem a legtöbb ember nem állná meg szó nélkül, hogyha megtudná, hogy egy hozzá nagyon közel álló személlyel ilyesit csináltak.

2014. okt. 7. 20:14
 20/24 anonim ***** válasza:
#19 Sosem szerettem az ilyen embereket. Értem én az indíttatást, de hogy ne tudja megállni? Ad 1, semmi köze hozzá - ha a padtársam kezéből kiverik a tolltartóját nem megyek neki a másiknak és vágom földhöz az iskolatáskája teljes tartalmát. Ad 2, senki nem megy vele semmire - akit sérelem ért, védje meg magát, HA akarja, a másik ne kotnyeleskedjen bele. Ad 3, senki sem kéri. Ne hősködjön. Ad 4, felesleges puffogni rajta. Nem lesz jobb tőle. Törődés kell, nem még több agresszió.
2014. okt. 7. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!