Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttad már sírni a párodat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttad már sírni a párodat? Hogy' reagált, amikor vígasztalni próbáltad?

Figyelt kérdés
5 éve vagyok együtt a barátommal, de még nem igazán láttam sírni. Tegnap megtudta, hogy meghalt a testvére:( Telefonált az édesanyja, de én vettem fel a telefont, nekem csak ennyit mondott: "Add légyszíves Gyuszit!" Odahívtam, átadtam és közölte vele. Én csak azt hallottam, hogy mondja: "Nem, ez nem lehet igaz...! Ezt nem hiszem el!", majd letették a telefont. Kérdeztem, hogy mi történt, ekkor kitört belőle a sírás és csak annyit mondott: " Gábor... Gábor meghalt!" Én azonnal megöleltem, de attól mégjobban sírt:( Utána meg már nem mertem vígasztalni, pontosan emiatt. Azt is hallottam, hogy van, aki elutasítja. A kérdésem tehát az, hogy ha láttátok már a párotokat sírni, akkor Ő hogy' reagált: megnyugodott vagy mégjobban sírt, elfogadta, netán elutasította? Csak kíváncsi vagyok, hogy az emberek többsége elgogadja-e a vígasztalást.
2010. jan. 22. 21:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm, kedves 5. válaszoló. Nagyon sajnálom, ami az anyukájával történt és a párodat is:((( Igen, mi is beszélünk róla sokat. Köszi.
2010. jan. 24. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:
sztem 5 év után már természetes reakció hogy vígasztalod,legyél mellette figyeld mire lehet szüksége,én párom(már férjem)elfogadta szívesen vette sajnos volt már pár haláleset mióta együtt vagyunk mindkettőnknél.
2010. jan. 25. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:

en ot egyszer lattam sirni es vagy ketszer lattam hogy visszafolytja. de akkor inkabb miattam sirt, ugyhogy nem akarta hogy gyengen lassam es kerte hogy hagyjam beken.

azonban az ilyen alkalmakkor ott kell lenni mellette!

o engem akkor latott sirni amikor megtudtam hogy meg fognak muteni es nagyon sokat segitett hogy kisirhattam magam neki. o kikeszult a sirasomtol, de turte, meghallgatott, olelgetett es viccelodott neha hogy probaljon megnevettetni. akkor nem tunt jo otletnek hogy hulyeskedett, de utolag visszagondolva pont erre volt szuksegem.

segits neki mindenben, hallgasd meg vagy csak csendben ulj mellette. majd beszel ha akar. sok fizikai kontaktus legyen, mikor elmesz mellette cirogasd meg stb. segits a mindennapos ugyei intezeseben.

2010. jan. 25. 22:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves 6. válaszolónak is köszönöm.
2010. jan. 26. 08:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 7. válaszoló. Én barátom sem szereti, ha "gyengének" látják. Nagyon fontos, hogy meghallgassa az embert a párja és ott legyen támaszként, kedves volt a párodtól, hogy vígasztalt, nevettetett:) Gyuszim is ilyen:) Remélem azóta jobban vagy! Igen, egyébként én mindíg cirógatom, mikor leül mellém vagy én mellé, meg amikor elmegyünk egymás mellett, tehát ezzel nem lesz gond. Mostanában meg mégtöbbször ugye.... Köszönöm a választ.
2010. jan. 26. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!