Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretem a páromat, aki a huszas évei közepén hitellel a nyakában él és minimálbért keres és folyton azt számolja mi mennyibe kerül?
Lánykáim, ti mit tesztek bele a abba a kasszába, mert követelőzés, meg jövőkép gyártás van. Nekem van pénzem, de hogy ilyen lányokkal nem kezdenék az is biztos... várnak a másikra pé.... éhesen.
Engem nem zavar ha egy lány minimált keres, mert sok más dologgal is tudja pótolni.
De ti mit tesztek, hogy ennyire ambiciózus pasi kell?, 5 diploma meg fél millás fizutok van? mert akkor megértem.... de ha annyira fontos akkor kurassátok fel magatok, keressétek meg rá pénzt aztán nosza neveljétek egyedül a gyereket.
Mit jelent, hogy "elvileg kereshet többet idővel"?
Körülnézett álláslehetőségek terén? Van benne ambíció, hogy jobb állása legyen? Vagy szereti ezt a munkát, nem akarja otthagyni, inkább beéri a kevesebb fizuval? Ez azért nem mindegy. Vagyis ha szereti a munkáját, kiegyensúlyozottabb társ lehet, viszont csóró marad. Ha viszont neki sem jó így, de nem tesz semmit a változásért, akkor tényleg nehéz közös jövőt építeni.
"Utolsó m inkább maradj csendben. Nem a semmire vagyunk ennyire igényesek.
"
De igen, a semmire vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!