Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, akit olyan másfél éve ismerek gimiből, 16 évesek vagyunk mindketten, nagyon jól kijövök vele, sokat nevetünk, beszélgetünk, irogatunk. Sok fényképet küldünk egymásnak magunkról, sokszor mosolygunk egymásra. Majdnemhogy a legjobb barátok vagyunk, de úgy érzem, hogy szerelmes lettem belé. Ő az egyik legjobb csaj az egész évfolyamban, ezért vagyok gondban, félek a visszautasítástól. Hogy tudnám kideríteni, hogy bejövök -e neki, aztán hogyan mondjam el? Előre is köszönöm a válaszokat.2014. okt. 5. 17:42
1/7 catsandhs válasza:
Szia :-) szerintem figyelj kisebb jelekre, pl. piszkálja a haját, de amúgy ezekből következtetve amiket leírtál, biztos bejössz neki. Szerintem hívd el randira, ahol csak kettesben lehettek, és akkor elmondhatod neki, hogy neked mennyire különleges stb. Remélem segítettem.
3/7 A kérdező kommentje:
Nemhinném hogy csak így a szemébe merném mondani. Vagy legalábbis tuti hogy rá kéne készülnöm valami rávezető sztorival, esetleg úgy intézni a dolgokat, hogy neki kelljen lépnie.. Valami ötlet?
2014. okt. 5. 21:28
4/7 anonim válasza:
Van barátja?
Milyen a lány stilusa?
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs barátja. Szép, aranyos, magabiztos, mosolygós, modern csaj. :)
2014. okt. 6. 22:40
7/7 A kérdező kommentje:
Még nem volt alkalmam beszélni vele, de továbbra is várom a tanácsokat!
2014. okt. 8. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!