Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megette a popcornoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megette a popcornomat. Dühös vagyok rá. Jogosan vagyok rá kiakadva?

Figyelt kérdés

Már régóta fentem rá a fogam, erre ma benézek a szekrénybe, és nincs már meg... :(

Ez már nem az első eset, múltkor a sajtos zsömlémet zabálta fel ez a disznó.

2014. okt. 6. 21:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

feldobtad az estémet, köszönöm :DDD

utolsó, szerencsére téged nem fenyeget az a veszély hogy ilyen vagy bármilyen más barátnőd lesz, ne aggódj

2014. okt. 6. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
* utolsó előtti :D
2014. okt. 6. 22:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Lol :D
2014. okt. 6. 22:05
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
11-es, igazad van, mert nekem normális van és nem 1 nyávogó pi.csa..... fa.szfej...
2014. okt. 6. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Te etted meg a zsíros kenyeret?
2014. okt. 6. 22:18
 16/19 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Amúgy már kibékültünk, annak, aki savaz nem értem mi baja van, nem tehetek róla, hogy kiakadtam, az érzéseit az ember nem tudja irányítani főleg, ha éhes. Ja, és legalább nekünk van min nevetni ;)

Nem kamu a kérdés, pont azért írtam ki, mert szerintem is poén, és kiváncsi voltam mások mit szólnak hozzá.

2014. okt. 6. 22:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Írjatok még nyugodtan!
2014. okt. 6. 22:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez olyan tipikus "Hova tetted a zsíros kenyeret?!" szitu :D
2014. okt. 6. 22:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is kiakadnék amúgy fuh :D pláne, hogy rohadt sok kaját szoktam főzni neki .... :D
2014. okt. 6. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!