Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva?
mondd, hogy oké vársz.. de addig nincs találka amíg le nem zárja.. vagy azt, hogy Te vársz, azt úgy érti, hogy tőled megkap mindent és közben még a barátnője is megvan?
szerintem amúgy lapátra vele, a barátnőtől függetlenül ez egy link pasi, csak a baj lesz vele egy idő után..:S
F20
" Minden rendben lenne csak nem szereti úgy azt a lányt. Teljesen elhidegült tőle szex sincs."
Mese habbal.
Nálunk is volt elhidegülés és külön szobába költözés a szakítás előtt, de akkor ki lett mondva, hogy vége és már nem is érdekelt, hogy kivel, hol van és máshol alszik-e.
Ha kamuzik, az annak a jele, hogy nagyon is jól elvan a csajjal. Vagy vállaljon fel előtte és ha együtt is élnek amíg a csaj nem talál valamit, de legyen egyértelmű, hogy te vagy a nője, vagy dobd ki a fenébe.
Ez nem igaz. Nekem is volt már hasonló ajánlat, amikor meg visszakérdeztem, hogy mi van az asszonnyal, akkor jött a duma, hogy nincsenek már úgy együtt, meg csak a gyerek miatt/megdöglött az aranyhal és most azért szomorúak/most ez van, az van... Aztán kiderült persze, hogy mégsem, asszonyka nem is sejtette, hogy baj van, nem sokkal később meg lelkesen várták a babát.
Egyik volt kolléga is bepróbálkozott hasonló dumával, csak épp ismertem a csajt, tudtam hogy hazudik.
Nem kell ahhoz otthon vita, elhidegülés, hogy a pasi máshol keressen egy kis pluszt. Ezért nem jó ilyen kapcsolatokba belemenni.
Ha tényleg baj lenne és te kellenél neki, akkor lazán dobná a csajt.
Én is szeretője voltam egy pasinak, akinek nagyon jól működő kapcsolata volt, el is mondta, hogy ő mindent (MINDENT) megad annak a nőnek. A mindenben a rendszeres szex is benne van. De közben én is vele voltam, és olyan szenvedéllyel foglalkozott velem, mintha egy kiéhezett kamasz volna.
Nekem is az az érzésem, hogy a jelenlegi barátnőjével van rendszeres szex, csak kell neki egy kis plussz...
Persze lehet hogy nem, de akkor meg mondd meg hogy válasszon. Ha szakít vele, akkor az övé lehetsz, ha együttmaradnak, akkor téged felejtsen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!