Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok kiakadva? (többi lent)
"Egyáltalán miért jár nélküled szórakozni?"
Mert olyan programra megy, ami a másik felet egyáltalán nem érdekli. Nem olyan ördögtől való dolog a barátunk/barátnőnk nélkül elmenni valahova...
Persze a kérdező helyzete más, ez a konkrét srác valóban egy paraszt. Nem hajlandó semmit sem feladni, egy picit sem akar alkalmazkodni, nem tudj abelátni, hogy most már nem csak magára kell gondolnia. Beszéljetek erről!
Ne számonkérően, mert az nem jó.
"Egyáltalán miért jár nélküled szórakozni?"
Mert olyan programra megy, ami a másik felet egyáltalán nem érdekli. Nem olyan ördögtől való dolog a barátunk/barátnőnk nélkül elmenni valahova..."
Én mondjuk pont ráerőltetem magamat, még ha nem is érdekel a program. Szerintem ezt hívják alkalmazkodásnak. Azért ha őszinték akarunk lenni, a legtöbb később megbánt cselekedet egy alaposan átdorbézolt alkoholmámoros éjszaka következménye. Talán ezért is érdemes elkísérni a szívünk választottját.
Nem, szerintem ez nem alkalmazkodás, hanem ellenőrizgetés, kedves utolsó előtti :)
De nem akarlak meggyőzni, megítélni pedig végképp nem, te így csinálod, más meg másképp. Csak azért emeltem ki azt a mondatot, mert számomra furcsa. Remélem nincs harag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!