Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak túl nagy az önbizlma valamilyen téren, mit tehetek, hogy kisebb legyen? L
Figyelt kérdés
Már mondtam rosszat ról a szemében, de persze az a rossz nem igaz, és szerintem fel se vette, mert tudta, hogy hülyéskedek. Viszont ez engem egy kicsikét zavar, hogy folyton magával dicsekszik. Mit tehetnék, hogy az önbizalma egy picikével kisebb legyen?2014. okt. 6. 15:36
2/8 anonim válasza:
Nem az önbizalom zavar hanem a beképzeltség, az kell csökkenteni...
3/8 anonim válasza:
Amikor letolja a gatyáját akkor nevesd ki... :D
5/8 A kérdező kommentje:
Nem
2014. okt. 6. 16:11
6/8 anonim válasza:
Én is nagyképű voltam! De egy 18 éves kiscsaj lerombolta nekem.
7/8 anonim válasza:
Az önbizalom jó dolog, a valós alapokra épülő hencegés, és főleg a hazudozás már jellemes dolog.
Viszont egyszerűbb csajoknál hencegéssel, kamuzással sok mindent el lehet érni, sokszor értelmes férfitől is ez tudatos magatartásforma, egyszerűbb csajok befűzésére.
Kulturált csajjal szemben viszont már nem alkalmazható, mert az megsértődik azon, ha hülyére veszik.
Ha önérzetedre adó csaj vagy akkor olyannak, aki hülyére vett, nem adsz esélyt.
8/8 anonim válasza:
Elírtam, jav.:
Az önbizalom jó dolog, a valós alapokra épülő hencegés, és főleg a hazudozás már NEM jellemes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!