Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halálosan belevok esve a barátnőm pasiába. Mi a véleményetek?
Ha tudni szeretnéd leírom. Erről te nem tehetsz, és tudom hogy rossz érzés de két választás van:
Az egyik: Összejössz a pasival (ha tetszelneki) vagy ha nem akkor csak megkockáztatod, a lényeg: ez a döntés ígyis- úgyis ott fog kikötni, hogy összevesztek a barátnőddel, és rosszabb esetben a pasia is szánalmasnak tart majd.
A másik: Kevesebb időt töltesz velük, és hagyod had éljék az életüket, és mellőzöd azt hogy ezt elmonod a barátnődnek.
Ja és van annyi fiú a földön akivel összejöhetne :) Szerintem ne köckáztass.
Ha esetleg nem annyira szereted ezt a barátnőd, és nem becsülöd akkor megpróbálhatod de nem hiszem hogy jól fog elsülni, és képzeld magad a barátnőd helyébe. Szerintem sokkal jobbat érdemelnél a barátnőd pasiánál aki már "elhasznált". Persze ez nem azt jelenti hogy a többi fiú még nem, de lehet hogy nem ismerted a volt csajaikat ami jobb helyzet...
hát feltétlenül kiakarsz b**zni a barátnőddel és megakarod szerezni a pasiját, akkor is szerintem várd meg amíg szakítanak. Nem tudom hány éves vagy, de valszeg nem vagy még felnőtt. A tini kapcsolatokból pedig ritka az amelyik sokáig tart, bár a helyzetedet nem ismerem, nem tudom mennyire komoly az pasi és a bnőd kapcsolata. De sztem amíg együtt vannak eszedbe se jusson bepróbálni. Szerintem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!