Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti tudnátok úgy élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti tudnátok úgy élni hogy a pasitok tart el?

Figyelt kérdés
Főleg a 17-23 éves korosztály érdekelne.
2014. okt. 4. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem szeretek mások pénzén élni, de az biztos, hogy több időm maradna a kedvében járni. De csak akkor, ha tényleg nem megterhelő neki és jól keres, mint anyukám is ilyen, hogy nem dolgozik már pár éve.
2014. okt. 4. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. okt. 4. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:
alapból jó lenne és kényelmes de félnék hogy mi lenne ha x év után elvállunk én meg ott állok pénz nélkül munka nélkül stb vagy nagyon megromlik a kapcsolatunk én me ekülnék de rá vagyok utalva ezért nem léphetek szóval nem inkább dolgozom énis :)
2014. okt. 4. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem, mert nagyon függnék a páromtól, hiányozna a napi rutin.

Számomra a felnőtté válás része, hogy nem tart el senki.

Hogy 2-3 gyerek után mit mondanék erre az ajánlatra, azt nem tudom.

2014. okt. 4. 13:00
 5/11 SullaFelix89 ***** válasza:
Miért te is tudsz élni úgy huszonévesen hogy az anyád tart el.
2014. okt. 4. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:

nem

egyrészt mert nem akarnék ennyire függni vkitől, másrészt meg szeretnék dolgozni és én is pénzt keresni

2014. okt. 4. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem. Kényelmetlennek érezném, inkább a saját lábamon szeretnék megállni.
2014. okt. 4. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lenne vele ha eltart.
2014. okt. 4. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, de valószínűleg akkor indítanék egy vállalkozást olyan témában, ami érdekel. Arra viszont szuper lenne, hogy az első időkben, amikor még nem nagyon hoz pénzt, nem lenne gond a megélhetés.
2014. okt. 4. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
22 vagyok, a párom megtehetné, hogy eltart, az ő fizetéséből is bőven nagy lábon élnénk, de diploma után dolgozni akartam egy évet, mielőtt családot alapítunk. Később meglátjuk, hogy alakul, ha unatkozok majd otthon a gyerekek után, akkor visszamegyek dolgozni, de ez még a távoli jövő.
2014. okt. 4. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!