Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan pasitok, akinek nem mondhattátok el, hogy több pasival is szexeltetek?
HA VOLT ILYEN!!! ha nem, akkor nem kell írni, hogy nem történt még ilyen veletek. köszönöm a megértést ;) :)
úgy értem, hogy ha pl. volt már egyéjszakás kalandotok, azt az új pasitoknak nem mondhattátok el, mert elég erkölcsös volt, leribizett volna, kidobott volna, stb.
kort is írjatok :)
Én elmondtam neki, nyíltan és őszintén beszélek a szexualitásról általában, előtte meg úgy gondoltam semmi olyat nem kell szégyellni. Persze nem részleteztem, csak kérdezte, hogy volt-e már egyéjszakás kalandom és mondtam, hogy igen, 2 is.
Aztán teljesen kikelt utána is mindig, hogy én biztos ri.banc vagyok, mert előtte is volt 2 pasim már.
Olyanokat beszélt be magának ezek után, hogy engem úton útfélen, ha lemegyek sétálni, akkor biztos valaki elkap stb...
Utólag beláttam, hogy az életkora ellenére (28) egy nagyranőtt kisfiúval volt dolgom...
Én ennek ellenére ezt tudom vállalni, nem szégyellem... aki ezt nem bírja feldolgozni, az nekem nem kell, főleg olyan nem akivel nem lehetek őszinte.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!