Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem gáz ha egy lány már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ha egy lány már hónapok óta a volt pasija után sír Facebookon?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akivel szakított a pasija. A pasi szerint a lánnyal már nem jöttek ki jól, leírta hogy nem szereti, felejtse el őt, hagyja békén.

Erre a lány írta az üzenőfalára hogy menjen a f*n*be. De azután még is csak kezdi írni ezeket a könyörgős idézeteket. Már kb. 3 hónapja szakítottak de a lány továbbra is folyamatosan ilyeneket ír ki az üzenőfalra pl. sok álmatlan éjszakát okozott neki, mert állandóan csak rá gondol, meg hogy úgy se fogja szeretni őt senki ahogyan ő szerette, meg hogy ő még mindig nagyon hiányzik neki.

Véleményekre lennék kíváncsi nem kioktatásra.

2014. szept. 8. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
De. Gáz.
2014. szept. 8. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy még nincsen túl rajta (ezt megértem), de nem kell mindenkinek tudnia.
2014. szept. 8. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Kicsit tényleg gáznak tűnik. Elhiszem, hogy szerette, hogy most maga alatt van, nem tud túllépni rajta. De akkor is...hónapokkal később legalább ne nyilvánosan szenvedjen már, kellemetlenséget okozva ezzel a másik félnek is.
2014. szept. 8. 16:14
 4/7 PearlDiver ***** válasza:
Az hogy sír, érthető. A hónapok óta, az már fura, szerintem ezt végső soron belül kell lerendezni. Az meg hogy facebookon, az már tényleg gáz. Mondd meg neki, hogy magát teszi nevetségessé...
2014. szept. 8. 16:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem az a fura hogy sír az exe után, ha nem hogy ezt nyilvánosságra hozza. Saját magát égeti le az exe és mások előtt is.
2014. szept. 8. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet csak nagyon szereti. Nem gáz
2014. szept. 8. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne tartás.És ezzel a facebookos hülyeséggel saját magát alázza porig.Tovább kéne lépnie.Nem pedig könyörögni egy olyan embernek aki világosan a tudtára adta hogy nem kell neki.
2014. szept. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!