Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik. Facebookon sokszor rám ír és minden második szava után egy smileyt rak. Ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 19:38
1/12 anonim válasza:
azt hogy elég idegesítő lehet a sok smiley
2/12 anonim válasza:
Hát az :) elég furi :S lehet, ha :O minden második :( szava után :D smiley-t rak :O
3/12 anonim válasza:
lehet kölcsönös, de az is lehet hogy ő minden barátjával így szokta
4/12 A kérdező kommentje:
Nem idegesítő. De ez azt jelenti hogy bejövök neki?
2014. júl. 3. 19:43
5/12 anonim válasza:
Ha keresi a társaságod, akkor igen, szimpatikus vagy. De ha nem írsz rá soha hosszú távon abba fogja hagyni, mert azt hiszi, nem érdekled.
6/12 anonim válasza:
Abból hogy sokszor rádír, ezt lehet leszűrni, igen.
7/12 anonim válasza:
Bejössz :-) ;-)neki;-):-) igen<3:-)
8/12 A kérdező kommentje:
Azért ha Ő nem ír akkor én igen:)
2014. júl. 3. 19:53
10/12 anonim válasza:
Nem tudom :S én még :D nem találkoztam (_8( olyan lánnyal :C aki minden G.G második szava :$ smiley-t rakna :X
de lehetséges づ ̄ ³ ̄)づ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!