Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek érte vagy fölösleges?
Én a helyedbe lezárnám ezt a kapcsolatot mert ez a a csiki-csuki játék már nem működik huszonévesen.
Ha szeretnéd folytatni akkor mindenképp beszélj erről neki nyíltan akkor is ha besértődik.
Ha hajlandó változtatni ezen szokásán akkor egy próbát még megér, de ha már belefáradtál akkor lépjél tovább.
Átérzem a helyzeted, nálam ugyanez a szitu. Ha félreértelmezi egy mondatomat, egyből megy a haragszomrád, és napokra eltűnik. Hiába bizonygatom, hogy nincs oka megharagudni, eddig nem sikerült meggyőznöm. Ezzel nem tudsz mit csinálni, nekem egy év alatt nem sikerült leszoktatnom erről. Nálunk annyi volt a megoldás, hogy az elején még kerestem, hívtam, de egy idő után beleuntam, pont ahogy te is mondtad, belefáradtam. Utána keresett, elnézést kért, és ígérte, többet nem fordul elő... Azóta is szinte minden hónapban eljátsszuk ezt.
Ne tedd tönkre magad, kicsit eréjesebben figyelmeztesd, hogy nem te vagy a hibás, és ne beszélje be magának, hogy nem hiányzik neked. Hátha rádöbben ő is. :)
20/L
Amikor legközelebb eltűnik egy hétre, menj el bulizni, aztán pasizz be, s ha találsz jót, akkor hagyd ott :)
Elég fárasztó lehet ez a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!