Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Küzdjek érte vagy fölösleges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdjek érte vagy fölösleges?

Figyelt kérdés
2éve vagyok együtt a barátommal.Az a gondom,hogy mindenen megsértődik,de nem úgy hogy haragszom rád 5percig és kész.Képes hetekre eltünni!!Se egy telefon, se egy sms...én meg keresem folyamatosan próbálom vele megbeszélni.. aztán ha feladom.. nem keresem őt 3-4 napig.. rögtön keres.. hogy biztos pasizok.. meg nem is hiányolom!!Most azért nem áll velem szóba 1hete,mert az egyik közös fiú ismerősünk üdvözletét küldte nekem :S Már nem vagyunk 15évesek h féltékenykedjen meg mindenen besértődjön főleg ilyen komolyan.. én 20vagyok ő 22 :S Kezdek belefáradni, h mindig én kérek elnézést amikor nem is csináltam semmit :( kérlek segítsetek Mit csináljak vele?
2010. jan. 22. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe lezárnám ezt a kapcsolatot mert ez a a csiki-csuki játék már nem működik huszonévesen.

Ha szeretnéd folytatni akkor mindenképp beszélj erről neki nyíltan akkor is ha besértődik.

Ha hajlandó változtatni ezen szokásán akkor egy próbát még megér, de ha már belefáradtál akkor lépjél tovább.

2010. jan. 22. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted, nálam ugyanez a szitu. Ha félreértelmezi egy mondatomat, egyből megy a haragszomrád, és napokra eltűnik. Hiába bizonygatom, hogy nincs oka megharagudni, eddig nem sikerült meggyőznöm. Ezzel nem tudsz mit csinálni, nekem egy év alatt nem sikerült leszoktatnom erről. Nálunk annyi volt a megoldás, hogy az elején még kerestem, hívtam, de egy idő után beleuntam, pont ahogy te is mondtad, belefáradtam. Utána keresett, elnézést kért, és ígérte, többet nem fordul elő... Azóta is szinte minden hónapban eljátsszuk ezt.

Ne tedd tönkre magad, kicsit eréjesebben figyelmeztesd, hogy nem te vagy a hibás, és ne beszélje be magának, hogy nem hiányzik neked. Hátha rádöbben ő is. :)

20/L

2010. jan. 22. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor legközelebb eltűnik egy hétre, menj el bulizni, aztán pasizz be, s ha találsz jót, akkor hagyd ott :)

Elég fárasztó lehet ez a játék.

2010. jan. 22. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Felesleges küzdeni. Keress mást.
2010. jan. 22. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!