Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig éltél egy titkolt kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az ok mindegy, hogy miért volt titkos, de ha szeretnéd az is leírhatod. Elsősorban 20-as, 30-as korosztályból várnék válaszokat! Köszönöm!2010. jan. 22. 11:10
1/11 anonim válasza:
Hát most vagyok 20, 16 évesen összejöttem egy akkor 44 éves férfivel. Tudom, hülyén hangzik. De nem a pénzéért(nincs is neki), ő pedig nem a szexért. Ma 20 vagyok, ő lassan 48 és még mindig együtt. Titokban. Ami nagyon nehéz, hiányzik, társaságban nem viselkedhetünk párként. Igaz egy -két ember előtt már lebuktunk, de hát 3,5 év alatt jól titklotuk.
3/11 anonim válasza:
Én 7 hónapig bírtam, egy férjezett nővel volt kapcsolatom. Lelkileg, idegileg tönkrementem bele, nem érte meg. Szinte feloldozás volt a szakítás.
4/11 anonim válasza:
Én 1 évig "bírtam" várni.Aztán meguntam a másodhegedűs szerepét.
6/11 anonim válasza:
Én 2éve várok Rá,
és talán még ennyit, ha kell.
Pedig rettentően nehéz így élni, és még is,
ez életem legboldogabb szakasza.
A legrosszabb az esti időszak, amikor egyedül kell elaludni.
Olyan jó lenne minden este a karjai közt...
40/F
7/11 anonim válasza:
8 hónap körül járok, egyenlőre még egész jól bírható..persze nem könnyű...majd meglátjuk..:)
8/11 anonim válasza:
2-3 hónap, aztán a barátom szakított a volt barátnőjével, azóta együtt vagyunk. (1,5éve)
9/11 anonim válasza:
1 évig. Ő csak kihasznált, de én annyira szerettem, hogy nem érdekelt, örültem, hogy ha ritkán is de velem van. Így utólag sem bántam meg, de ami volt elmúlt. 21/L
10/11 anonim válasza:
2hónap után leesett mindenkinek h mivan. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!