Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy próbáljátok felszedni az osztálytársatokat? Milyen trükkökkel?
Értsd meg, hogy nagyon rossz a gondolkodásmódod. Beszűkült életet élsz. Nem találkozol és nem ismersz meg elég új embert.
Miért vállalnál ilyen kockázatot, hogy lejáratod magad előtte, vagy a közösséged előtt? Miért nem ismeretlen lányokat szólítasz meg az utcán/boltban/buszon, vagy éjszaka, szórakozóhelyeken?
"Miért vállalnál ilyen kockázatot, hogy lejáratod magad előtte, vagy a közösséged előtt? Miért nem ismeretlen lányokat szólítasz meg az utcán/boltban/buszon, vagy éjszaka, szórakozóhelyeken?"
Mi a baj azzal, hogy az osztálytársával akar összejönni? Mi a baj azzal, hogy neki pont az egyik osztálytársa tetszik? És ugyan miért járatná le magát bárki előtt is? A saját osztálytársai, csak meg fogják érteni, vagy akkor nem kell nekik elmondani. Attól függ hány éves a kérdező. Ha 20, akkor nyugodtan menjen oda, kezdjen el vele beszélgetni, lehetőleg úgy, hogy ne kövesse őt el falka lány vagy fiú csapat, és akkor semmi akadálya annak, hogy össze jöjjenek. Kivéve, ha a másik fél nem akarja. De az, ha a baráttól/barátnőtől kérnek tanácsot, és hagyják hogy beleszóljon más a dolgukba, az régen rossz.
"Fiúk, hogy próbáljátok felszedni az osztálytársatokat?"
Ja ok. Tehát fiú vagy és lányt akarsz. Tudod ez nehezebb mint fordítva.
4:
Ha elba-.ssza, akkor pletyka, beszédtéma lesz jó ideig a balf-.aszkodása a közösségen belül, igen.
Egyszerűen csak azt mondom, hogy legyen több opciója, legyen nyitottabb a világa. Tudod nekem meddig tetszettek szinte mindig osztálytársak, csoporttársak? Addig amíg sosem jártam el sehová, sosem ismertem meg új embereket. Gondolom látszik az összefüggés - Aki nem jár sehová, csak a családon kívül az osztálytársakkal tölt egy csomó időt, annak nagy eséllyel fog osztálytárs tetszeni. Aminek a hátulütőit már leírtam. Azért kicsit vegyük már kézbe a sorsunkat és ne csináljunk úgy, mintha minden csak véletlenül történne.
8:
Jó, akkor hagyjuk az éjszakai szórakozóhelyeket!
Beszélgessünk a nappali ismerkedésről. Arról, hogy nappal, józanon egy számodra teljesen ismeretlen, de tetsző lányhoz odamész az utcán, a boltban, a buszon vagy bárhol, megszólítod, röviden megkedvelteted magad vele és elkéred a telefonszámát hogy később találkozzatok.
Erre mi a kifogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!