Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim más nőket dicsérget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim más nőket dicsérget nekem, hogy milyen csinosak. Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

2014. okt. 2. 09:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem az a baj, ha néha-néha megjegyzi egy lányra, hogy jól néz ki. Eleve attól is függ az egész, milyen éllel mondja. Nekem is van esztétikai érzékem, meg is lehet beszélni az ilyesmit velem egy bizonyos határig. Mondjuk nálunk ezen a téren nincs metszéspont, mert egész más nőkre mondom, hogy szép, mint ő. Viszont, ha folyamatosan más nőkkel van elfoglalva a jelenlétemben, azt nem tűröm, mert azt jelenti, én bizony nem kötöm le eléggé a figyelmét.
2014. okt. 2. 11:07
 12/13 anonim válasza:

ha célzatosan teszi,akkor kicsit zavarna, hogy másokhoz hasonlítgat, annak reményében, hogy annyira fog zavarnin a dolog, hogy megváltozok..

de egyébként nem zavar. amikor van barátom, néha még fel is hívom a figyelmét, ha látok egy különösen jó csajt, azátn lehet röhögni, mennyire nem egyezik a pasival az ízlésünk a lányokban :D

amíg normális mértékben csinálja, nincs vele baj, feltéve, ha nem kap féltékenységi rohamot ő sem, ha néha megdícsérek valamit egy pasin az ő jelenlétében.

2014. okt. 2. 12:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen megkértem, hogy ne csináljon ilyet, mert rosszul esik. Mivel értelmes ember, megértette, és azóta nincs ilyen baj.
2014. okt. 2. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!