Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom vidékre utazik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom vidékre utazik az iskola miatt, és csak hétvégén tudunk találkozni. Hogy kezeljem ezt?

Figyelt kérdés
Eddig minden nap találkoztunk, együtt voltunk.. és most félek, hogy ez a sok idő nem tesz a kapcsolatunknak jót. Tanácsokat kérek, hogy mit tegyek, hogy pozitívan gondolkodjak az időre nézve?
2014. szept. 30. 10:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg, ti ügyetek, nekünk ehhez semmi közünk. Véleményünket elmondtuk, a többi rátok tartozik.
2014. szept. 30. 11:09
 22/26 anonim ***** válasza:

Egyénenként különböző, hogy ki mennyire tartja megterhelőnek az ingázást. Én simán bevállalnám azt a napi 30 (60) km-t, de megértem, hogy van, akinek ez megterhelő.

Ha szeretitek egymást, kibírjátok, sokan járnak hasonló cipőben. Ha meg tényleg arra megy ki a dolog, hogy "világot lásson", akkor meg úgyis csak szakítás lehet a vége... És akkor tényleg jobb, ha előbb derül ki, mint ha évek múlva döbbennél rá, hogy nem is volt az olyan erős kapcsolat, mint gondoltad, és közben évek mentek el az életedből.

Másrészről a te kommentjeid sem árulkodnak túl sok empátiáról a párod iránt... Biztos annyira szereted őt? (Mondjuk mindenki máshogy szeret, de a helyedben én a magam hozzáállását is átgondolnám)

2014. szept. 30. 11:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Hát ha ő nem akar találkozni akkor miért erőlteted?
2014. szept. 30. 11:10
 24/26 A kérdező kommentje:

Ezt úgy sem tudjuk megbeszélni. Ő nem enged a sajátjából, és nem tudok beletörődni, hogy hiányozni fog, nem lesz itt velem mindig, nem fog megvigasztalni amikor szükségem lesz rá. :(

Eddig már sok mindenen mentünk keresztül, de úgy tűnik vannak olyan dolgok amiket nem tudunk megoldani.

Irigylem azokat a párokat akik vagy meg tudják beszélni az ilyen dolgokat vagy kibírják egymás nélkül. Örülök, hogy nem messzebbre kell utaznia, de nekem nincs munkám, se annyi pénzem sajnos, hogy hetente fel tudjak hozzá autóbuszozni, a szüleim pedig biztos nem örülnének, ha kéregetnem kéne tőlük.

Nagyon szeretem, ő a mindenem!

Lehet van abban is valami, hogy nem csak az iskola miatt költözik fel, de akármikor volt valami mindig megkértük egymást, hogy ne titkoljunk el semmit, és a szemembe mondta, hogy érez. Szóval biztosan szeret, mert nem kínozna azzal, hogy ő felmegy és jól érzi magát, én meg várjam itthon minden hétvégén.

2014. szept. 30. 11:26
 25/26 anonim ***** válasza:
te miert nem mesz tovabbtanulni. otthon csucsulsz munka nelkul a szuleid nyakan?
2014. szept. 30. 11:52
 26/26 A kérdező kommentje:
Munkát keresek!
2014. szept. 30. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!