Van még lehetőségem találkozni vele? (lent irom)
Figyelt kérdés
Szóval, a történet: Volt egy lány a suliban, aki tetszett nekem. Sokszor találkoztunk a folyosón, mosolyogtunk, szinte nem is beszélgettünk stb... Ő 8.-os volt, én 7.-es, elballagott, én most leszek 8.-os van lehetőségem találkozni vele?2014. júl. 14. 11:59
1/1 anonim válasza:
Hát van? Most én tudjam? Ha nem egy másik kontinensen lakik, vagy nem ütötted el a kutyáját és gyűlöl emiatt és nem vagy lusta kideríteni, hogy hol lakik és hajlandó vagy utána menni és randira hívni, akkor biztos van. Most mi honnan tudjuk ebből, hogy mire van neked esélyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!