Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom vidékre utazik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom vidékre utazik az iskola miatt, és csak hétvégén tudunk találkozni. Hogy kezeljem ezt?

Figyelt kérdés
Eddig minden nap találkoztunk, együtt voltunk.. és most félek, hogy ez a sok idő nem tesz a kapcsolatunknak jót. Tanácsokat kérek, hogy mit tegyek, hogy pozitívan gondolkodjak az időre nézve?
2014. szept. 30. 10:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hát ebben az évben már csak 3 hónapot lesz suliban, és a következő évben az új félévben ki tudja milyen órarendet kap majd. Mert ez az órarend mellett is simán itthon maradhatna, csak néhány órája van amit valamelyik haverjánál kéne töltenie. De ez a suli 3 éves.
2014. szept. 30. 10:27
 12/26 anonim ***** válasza:

Ha mindennap tudnátok találkozni és nem akar, az annak a jele, hogy a csóka nem szeret téged annyira mint gondolod szerintem. Mellesleg ez az egész érdekes, már bocs. Ha szeret téged, miért nem intézi el, hogy te is a közelébe tudj lenni? Ha neki elég, hogy csak hétvégén találkoztok, akkor csak te csinálsz ebből nagy dolgot.

Két lehetőséged van: Vagy megelégszel evvel a hapsival, vagy keresel magadnak mást. Ha az első lehetőséget választod, akkor meg ne panaszkodj, mert te döntöttél mellette.

2014. szept. 30. 10:28
 13/26 A kérdező kommentje:
Ezt ő mind arra fogja, hogy nem tudna tanulni, meg az órák közti szünetben nem tudna hova menni, pedig ahogy hallottam egy sráccal eléggé összebarátkozott és nála simán meghúzhatná magát.. Igaz, hogy kellemetlen dolog lenne minden nap hozzá bekönyörögnie magát, de ez is megoldás lenne, mert másik ember is utazik ennyit vagy ennél többet is.
2014. szept. 30. 10:31
 14/26 anonim ***** válasza:
Tehát úgy néz ki, ez a helyzet nem fog változni Te döntesz: vagy beletörődsz, vagy továbblépsz.
2014. szept. 30. 10:33
 15/26 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy igazad van. Mert csak én parázok ezen annyira, hogy mi lesz kettőnkkel. Őt annyira nem érdekli ez. Beletörődik abba, hogy ő nem tudná megoldani az utazást.. Viszont van egy srác a városban aki ugyan abba suliba jár és minden egyes nap autóbusszal utazik oda-vissza.
2014. szept. 30. 10:36
 16/26 anonim ***** válasza:

eleg onzo modon allsz hozza ehhez a temahoz. Huzza meg magat a haverjanal? LOL.

Amugy meg a fosuli a legjobb terep a csajozasra, az ilyen tavkapcsolatok nem szoktak mukodni.

2014. szept. 30. 10:38
 17/26 A kérdező kommentje:
Pedig ha hallanád amikor vitatkozunk ezen, nem ezt mondanád... Hiszen nem én vagyok önző, mert ő csak egy megoldást tud, hogy beköltözik. Ez csak engem zavar?! Ő a szerelmem, hogy tudnám elengedni ilyen könnyen?
2014. szept. 30. 10:43
 18/26 anonim ***** válasza:

Most komolyan rá eröltetnéd, hogy naponta 60 km-ert utazzon, hazaérve még álljon neki tanulni, mert a főiskola ugye nem melegedő, utána meg még veled is legyen, hogy ne érezd elhanyagolva magad, aztán másnap újra hajnalban kelés, hogy megint ugyan azt a rutint csinálja végig? Gondolj csak bele, hogy neked hogy esne, ha a párod rád akarná kényszeríteni, hogy márpedig azért is minden nap találkoznotok kell, és ezért inkább oldd meg ahogy akarod, hogy mit csinálsz két óra között a másik városban meg, hogy hogy tanulj amikor tudsz.

Én anno amikor az érettségimre tanultam, csak alváskor voltam együtt a barátommal, mert napközben elküldtem, hogy csináljon amit akar, de most ne zavarjon mert tanulnom kell, és érdekes módon teljesen megértette, és azóta is szeretjük egymást.

Mellesleg ha "csak" 30-kmre lesz tőled hétköznap, te is elbuszozhatsz hozzá látogatóba, ha annyira látni szeretnéd :)

2014. szept. 30. 10:48
 19/26 anonim ***** válasza:

20 evesek vagytok, elottetek az elet.

teljesen igaza van a baratodnak hogy most akar elni. Majd 30 evesen jusson eszebe hogy bakker, 16 eves koromtol kezdve egy csajt dongetek, ez igy megsem jo?

2014. szept. 30. 10:49
 20/26 A kérdező kommentje:
Középiskolába is ugyan abba városba járt, és az pedig 4 év volt. Akkor is túlélte.
2014. szept. 30. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!