Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszat tettem, bűntudatom van, na meg féltékeny is vagyok. Mit tennétek?
Közös a gép a barátommal, és a kisebb problémák elkerülését úgy oldjuk meg, hogy más-más böngészőt használunk. Ma reggel felmentem volna facebookra, nem figyeltem, melyik böngésző van megnyitva, és akkor ugye az ő profilja jött elő. Itt történt, a "rosszat tettem" rész, mert kíváncsiságból megnéztem az üzeneteit. Sajnos múltbéli tapasztalatok alapján ezt a szemtelenséget elég hasznosnak tartom, mert volt, hogy így bukott le valaki. Mellékes, láttam, hogy a napokban az exével beszélgetett.
Általában be szokott erről számolni, mert az a helyzet, hogy amióta szakítottak, az ex folyamatosan írkál neki, mondta, hogy vissza akarja őt kapni (5 évig jártak, még nincs egy éve, hogy szakítottak), de a barátom tartotta magát, még az előtt is, hogy engem megismert volna, ezért alapjáraton nem vagyok féltékeny (ennyire). De mindig mondja, hogy a lány kezdeményezi a beszélgetéseket, és ő tényleg csak azokra válaszol, amiket kérdez tőle (az ex ebben a félévben került be mesterképzésen arra a szakra, ahova a barátom járt). Tudom, hogy 5 év alatt nem lehet csak simán szerelmesnek lenni, annyi idő alatt barátokká is válnak, de hogy heti 2-3szor ír a lány, az nekem inkább azt jelzi, hogy életben akarja tartani a kapcsolatukat, hátha mi szakítunk, és neki megint esélye lesz lecsapni.
Tudja a barátom, hogy zavar, hogy beszélgetnek. Azért viszont bűntudatom van, hogy elolvastam ma a levelezésük utóbbi 2 napját (semmi extrém nem volt benne, bár a barátom részéről a rideg "nem érdekelsz, csak most segítek neked" típusú hangvétel, amit általában előad nekem, valahogy hiányzott, teljesen oldott hangulatú, érdeklődő, etc volt), de ezzel együtt megint felébredt a féltékenységem.
A kérdés adott: mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!