Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ férfiak, igaz az, hogy minden pasi féltékeny valamennyire, csak a legtöbbjük nem mutatja ki?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, az egészséges féltékenység belefér egy kapcsolatba, valamilyen szinten kell is, viszont a barátom azt mondja, ő nem féltékeny rám egyáltalán, nem baj, ha más pasik is megnéznek, meg ilyesmik. Tényleg lehet, hogy egyáltalán nem féltékeny, vagy csak leplezi? Ti pasik, hogy vagytok ezzel? 20/L2014. szept. 25. 22:59
1/3 anonim válasza:
Az én barátom is próbálta egy ideig leplezni, aztán pár hónap múlva már észrevettem, hogy akik megbámulnak engem, azokra megjegyzést tett egyre mogorvábban, meg ha beszélgettem egy "jobb" pasival, akkor tett csipkelődő megjegyzéseket :D Most is beveti, de ebből is tudom, hogy szeret és félt Eleinte engem is bántott, hogy nem érdekli esetleg, nem érdekli, hogy elveszíthet vagy na... rosszul esik ez valahol, de én kivártam.. :D
2/3 anonim válasza:
őszintén szólva igen. Vannak párok, olyan táncklubba járnak, hogy "kizomba" (meglehet nézni youtube-n, ilyen egymáshoz simulós, összebújós tánc), nemis értem, hogy nem féltékenyek párok igy.
Bár nekem nincsenek testvéreim, valószinűleg van emiatt egy kis birtoklási vágyam, én féltékenykedek ha nem is mutatom ki. Ellenszere:
TÚLSZERETNI AZT A PASIT!
3/3 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok féltékeny a barátnőimre. Felőlem akár meg is bámulhatják, mert akkor ez egyfajta megerősítése annak, hogy "jó nő", és hogy valamilyen szinten még irigyek is rám. Amúgy meg ha menni akar, akkor meg hadd menjen. Erőszakkal, féltékenykedéssel nem lehet senkit visszatartani, és az csak megmérgezi a kapcsolatot. A féltékenykedés egyébként a gyengeség, az önbizalom hiány és a kisebbségi érzés jele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!