Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem féltékeny a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem féltékeny a barátnőm?

Figyelt kérdés

Bizonyos szempontból örülök neki másfelől furcsálom,hogy semmire sem lesz féltékeny a barátnőm.

Én például nagyon féltékeny típus vagyok, engem rohadtul zavar ha más fiúk társaságában van.

Viszont én rendszeresen a húgom barátnőivel vagyok (1-2 évvel fiatalabbak nálam) és például már olyan is volt,hogy új ruhát vettem és a húgom egyik barátnőjével mentem el, de úgy hogy mondtam is a barátnőmnek és mondta,hogy őt nem zavarja mert az a lány csúnya és nincs miért féltékenynek lennie rá.

Csak mondjuk nem tudom,hogy arra miért nem gondol,hogy attól én még szépnek láthatom, de mindegy is, a lényeg,hogy én egész biztos nem hagynám,hogy egy másik fiúval vásárolgasson, még akkor sem ha az egy életképtelen gyökér.

De olyan is volt,hogy az ágyamban feküdtem a húgom barátnőivel és erről egy kép is készült amit látott is a barátnőm,de nem zavarta.

Tény,hogy én a barátnőmet szeretem és nem érzek semmit sem a húgom barátnői iránt, de fordított esetben én már leöltem volna mindenkit, mert én hiába tudom jól,hogy nincs köztünk semmi a barátnőm nem tudhatja és amit lát az félreérthető.

Szerintem néha túlmegyek a határon, de ha őt zavarná nem tenném, de nem látszik,hogy zavarná ezért úgy vagyok,hogy nekem jó így.

Eközben jól megvagyunk, és neki nincs másik fiú mert túl sok a közös ismerősünk és nem tudná titokban tartani.

2014. szept. 22. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Ne haragudj, de te hülye vagy. Nem tetszik, hogy megbízik benned a barátnőd annak ellenére, hogy te egyáltalán nem benne? Én már kiraktalak volna macskát szarni ha így viselkednél velem. Féltékeny vagy és mellé próbálod féltékennyé tenni. Hát gratulálok. Gondolom még kiskamasz vagy, aki abban látja a szerelem fokmérőjét, hogy mennyire féltékeny a másik. Egyébként azzal, hogy ennyire elnyomod (fiúkhoz még csak hozzá se szólhat?), csak ellenállást fogsz kiváltani belőle. És hidd el, ha akarná megoldaná, hogy megcsaljon. Főleg ha ennyire szeretnéd.
2014. szept. 22. 15:14
 2/11 anonim ***** válasza:
elrontani csak azt lehet ami nem működik..szóval megbízik benned és a kapcsolatban.. ha téged már "vissza kéne fognija" hogy ne csald meg akkor az már rég nem lenne jó
2014. szept. 22. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:

örülj neki, hogy nem féltékeny! ez annak a jele, hogy bízik benned és tudja, hogy úgysem csalnád meg! ez mindenképp pozitív!

viszont te kissé bizalmatlan vagy a barátnőddel szemben, ha ideges leszel, ha más fiúk társaságában van. ennek több oka is lehet, de valószínűleg a barátnőd erre okot is ad.

amúgy meg, lehet, hogy féltékeny, csak nem akarja kimutatni, nem akar hisztis pi*ának tűnni :)

2014. szept. 22. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Vay csak pusztán úgy van veled, hogy kaptál egy lehetőséget (dobott neked némi morzsát) és hálád jeléül úgysem csalnád meg. Így nincs is mire féltékenynek lennie.
2014. szept. 22. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Az #1-es válaszolónak igaza van!:) Szerintem is hülye vagy kérdező.
2014. szept. 22. 15:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem értem miért lennék hülye vagy kiskamasz.

Én jól érzem magam a húgom barátnőivel, de egyikük iránt sem érzek semmit, ezt tudom, és ha nem így lenne nem mondanám.

Az meg,hogy zavar,hogy más fiúkkal van a barátnőm szintúgy igaz, de én nem fogom vissza, nem mondtam neki olyat,hogy na ezzel meg azzal nem beszélhetsz, csak mivel a kutyára is féltékeny vagyok ezt váltja ki belőlem, erről nem tehetek.

Én nem azért csinálom ezeket,hogy féltékennyé tegyem, én így érzem jól magam és ezért vagyok más lányok társaságában, de ha őt zavarná akkor feltudnék hagyni ezzel az "életformával".

2014. szept. 22. 15:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként már lett volna lehetőségem megcsalni (és pont nem a húgom barátnőivel) de természetesen nem tettem, már régóta együtt vagyunk, egyszer ugyan szakítottam vele, de akkor még 15-16 évesek voltunk, és pont emiatt a szakítás miatt gondolom,úgy hogy én vagyok a gyengébbik "láncszem" a kapcsolatban, ha valaki jogosan lehet bizalmatlan az inkább pont a barátnőm és mégsem az.
2014. szept. 22. 15:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért látom itt is van sok feketén-fehéren gondolkozó. Van egészséges féltékenység, meg van beteges. Tartok attól, hogy elveszíthetem azt akit szeretek - ez nem azt jelenti, hogy azt mondom, hogy nem mehet senkivel sehova, az valóban nem működő koncepció, viszont azt nem hagynám szó nélkül, ha olyan szinten leszarná, mint a kérdező barátnője. Számomra a bizalom nem azt jelenti, hogy nem kérdezek rá semmire, hanem hogy elhiszem amit mond.

Viszont ezt nem lehet ráhúzni minden emberre, van, aki épp azzal mutatja ki a szeretetét, hogy egyáltalán nem féltékenykedik. A barátnőd is lehet ilyen, de őt lenne érdemes megkérdezned erről, nagy marhaság azt gondolni, hogy mindenki pontosan úgy gondolkozik, ahogy te.

2014. szept. 22. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem féltékeny mert tudja, hogy értelmes lány nem kezdene ilyen hülyével mint te, ezért aztán nem is aggódik.
2014. szept. 22. 15:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja és 6 éve vagyunk együtt, én 21 éves vagyok ő pedig 20, ugyan rohadtul nem fontos ez az info, de úgyis ez érdekel mindenkit.
2014. szept. 22. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!