Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantiku elsó csókos/szexes történetek? *-*
Nemrég volt egy ilyen kérdés és kiváncsi lettem
Amugy én a 10# vok
Nem igazán romantikus de leírom :D
Egy buliból mentünk haza megálltunk a kocsijánál, felé fordultam neki lökött a kocsinak és megcsókolt :3
Ez is valami :D
Irjarok még :)
Azt hittem semmi esélyem nála.Kezdtem belebetegedni a tudatba hogy nem lehet az enyém.Aztán rámírt Fb-n,elkezdtünk beszélgetni.Másnap elhívott randira.Harmadnap randiztunk,és el sem hittem,hogy aki nekem eddig csak egy álom volt,most vörös rózsával vár.Sétáltunk,rengeteget beszéltünk.Át kellett menni az úton,megfogta a kezem.Nem sokkal később átmentünk egy híd alatt,éppen bele voltam feledkezve a mondanivalómba,amikor megállt és megcsókolt.Utána 1 percig ölelkeztünk,kicsit nevettünk is.Összegyűlt a könny a szememben,és akkor jöttem rá hogy az álmok valóra válhatnak. :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!