Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókos történetek?
Hm Rég volt már :D
Ha jól emlékszem 2008-ban volt, 14 éves voltam. A barátom kezdeményezett. "Sima" csók volt. A lépcsőházunk legfelső fordulójában, történt. Megkérdezte, hogy milyen volt. Nem tudom meddig tartott, nem néztem az időt :D
Neten ismertem meg 2010.3.2.-án , Németországban élt, én itt. Bő másfél év után felvettek Prágába az orvosi egyetemre, és mivel közel volt Németország, így megbeszéltük, h találkozunk. 2011.11.12.-én (szombat volt és apukám szülinapja) találkoztunk először. Mikor megláttam a vasútállomáson, azonnal tudtam, h ő az! Megöleltük egymást, majd elmentünk a hotelba, ahol szobát foglalt magának. Ott kaptam tőle egy láncot, majd kimentünk a városba sétálni, és beültünk egy étterembe a Vencel-téren. Mivel tél volt , így korán sötétedett és kb. hat órakor már sötét volt, a tér gyönyörűen ki volt világítva. Indultunk vissza hotelba, de javasolta, h nézzük meg a teret a Múzeum lépcsőiről. Így felmentünk a lépcsőkön, és a látvány lélegzet elállító volt. Szólni egyikünk sem tudott, de egymásra néztünk, ő magához húzott és megcsókolt. Sima csók volt, de az egész testem beleremegett , mert ez volt az első és neki is (megjegyzem, h 19 éves voltam, ő pedig 21). A csók után leültünk a lépcsőkre szótlanul, átölelt és néztük a kivilágított teret, de mivel hideg volt, így útnak indultunk, de még odahúzott a lépcsők aljához (ahol a szobrok vannak) és egy kulccsal belevéste a neveinket és azt h szeretjük egymást.
Azóta ha Prágában járunk mindig "átvéssük" a szerelmi vallomást, és már tervezzük az esküvőt.
és itt a színhely: [link]
Az enyém nem olyan, mint az eddigiek. :D
15 évesek volrunk, első barátom volt. 2 hónapja jártunk, és este sétáltunk. Egyszer csak megállított, és nyelvessel megcsókolt. eléggé ledöbbentem. Rossz volt.
Aznap este szakítottam vele. (Nem a csók miatt :D)
Szia.
Az enyém nem volt valami bájos! Akkoriban nagyon menő volt a myvip randi, na ott megismertem egy fiút, akivel jó haverok lettünk és mint később kiderült, ő bemutatott egy haverjának, aki egy hét msn-es beszélgetés után lejött hozzám. Eléggé zavarban voltam, hisz ő volt az első fiú aki megtett pár km távot, csak hogy lásson. Ez végtére is aranyos volt! Akkoriban nagyon (!) duci voltam (a kövér kifejezést nem szeretem), és tudtam a hibáimat-hiányosságaimat, de ezt őt nem zavarta, ezért láttam is benne valami különlegességet. A lényeg, hogy elmentünk sétálni és a posta háta mögé leültünk egy kőtömbre. Beszélgettünk, elég érdekes témákat hozott fel (szex, erogén zónák, volt e már fiúm, stb.) annyira idegesített és zavaró volt a faggatása hogy mondtam, menjünk vissza hozzánk. Felálltam erre ő megragadta a karom, visszarántott magához és mire észbe kaptam... a nyelve iszonyatos sebességgel akart lecsúszni a torkomon. Hihetetlenül rossz volt. Azt mondják az első csók a legcsodálatosabb, nem tudsz gondolkodni, teljesen el vagy veszve benne... Nos én is el voltam veszve; a kétségbeesésbe. Fogalmam sem volt mit csináljak és folyamatosan az járt a fejembe, hogy mit keres a nyelve az én számba. Hamar megtaláltam a ritmust, így viszonoztam a csókot, de mikor végeztünk, az akkori maradék kis báj teljesen eltűnt belőle, szinte azonnal megváltozott róla a véleményem. Később kaptam tőle egy üzenetet, hogy ne haragudjak, a saját érdekeit nézte, az enyéimet nem. Azóta se beszéltünk egymással. 16 éves voltam és szerencsére amilyen rossz volt az első, onnantól csak izgatóakat és finomakat kaptam. :D
20/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!