Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókos történetek?
Mikor..?:)
Hol...? :)
Milyen volt?? :P
Mondtatok egymásnak valamit utána...? :D
14 lehettem, haveromnál sátoroztunk, nagyon jó volt, csak béna voltam :DD
Azt sem tudtam hogy kell, de jött magától :)
Jó volt.
"Majd holnap felhívlak". Azóta is hívom.
pont ma egy hete :)
este volt és egy folyó mellett sétáltunk és leültünk egy épület kerítésére
nagyon jó volt, bár eléggé meglepődtem mert számítottam rá meg nem is :D de nagyon jó első csók volt :)
kérdezte, hogy milyen volt én meg csak annyit tudtam kinyögni, hogy "jó" és szorosan megöleltem :)
17 voltam,pont akkor ismertem meg
Egy klub előtt találkoztunk, kicsit iszogatunk,táncoltunk.
Majd a lakására mentünk beszélgetünk. Majd megcsókolt,aztán azt mondta hogy itt az ideje hogy aludjak :)
Vele aludtam,majd reggel haza vitt, és az óta (2 éve) együtt vagyunk
A táborban egy házba osztottak VELE , és mi kaptuk a francia ágyasházat.
Amikor lefeküdtünk jóéjszakát kívántam neki erre Ő :
NAGYON SZERETLEK ARANYOM!!!! aztán szorosan magához húzott és megcsókolt . Annyira jol csokolt remegtem utána + bugyit kellett váltanom , mert hihetetlenül felizgultam mert éreztem az álló farkát :P
NAGON SZERETEM REMÉLEM SOHA NEM HAGY EL"!!! <333
Fél éve :)
Padoknál a parkban este 8 körül
vicces :D
'Bocsi hogy röhögök' + szia :D
nem volt igazi, de én mégis ezt számolom az első csókomnak :)
Buszon ültünk, éppen egy osztálykirándulásról jöttünk hazafele,egymás mellett ültünk, és elcsattant.
Nagyon jó volt, bár béna voltam :D
14 évesek voltunk
Utána nem mondtunk egymásnak semmit, csak mosolyogva néztem magam elé. Zavarban voltunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!