Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul a barátomtól?
A barátom felvetette, hogy ma találkozhatnánk az iskola után(neki nagyon sokáig vannak órái), viszont így csak egy órára, max másfélre. 17-ig érne rá.
A helyzet az, hogy én ma orvosnál leszek, 2-től háromig. Mondtam a barátomnak, hogy kb. a fél négyes, vagy négyes vonatot érem el, mehetnénk együtt hazafele(mert az orvos és a sulija is Pesten van, és közel lakunk egymáshoz). A válasza az volt, hogy Ő akkor már a vonaton lesz. (tehát hogy a városomban találkoznánk). De ennek semmi értelme, ha együtt jöhetünk haza az plusz fél óra. Ráadásul ő csak ötig ér rá, így ha én a 4-es vonattal megyek csak fél óránk lenne egymásra....nem értem, hogy miért nem jó az, ha egy vonattal megyünk haza, és akkor egy órát minimum együtt lehetnénk. Túlreagálom?
Köszönöm nektek!! :)
Ez a bugyis jó ötlet, akkor egyből ugrana! :D
Köszönöm az érdeklődést.:) A vége az lett, hogy közölte, hogy megvár, majd az utolsó pillanatban közölte, hogy mégse, csak a városomban, mert ott dolgozik az anyja és átkell adnia a lakáskulcsot mert dolga van még az anyjának. Szóval nem várt meg, viszont helyette hétig maradt..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!