Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit szeretek? Vagy mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit szeretek? Vagy mit tehetnék?

Figyelt kérdés
nos sajnos hosszú lesz de remélem elolvassa valaki és értelmes választ tud adni..az a helyzet hogy van egy fiú 1 éve szeretem és van még egy fiú akivel most ötödjére járok..de volt valamelyik nap egy buli kicsit ittam és az a srác aki régebbről tettszett ..haverok lettünk és azon a bulin csókolóztunk,eggyütt voltunk meg minden..másnap megbeszltük h baverok leszünk meg h ő nem kész egy új kapcsolatra..nos én összetörtem mikor ezt olvastam de elfogadtam..aki fiút 1 éve szeretek rögtön ki is szerettem belőle pedig az érzéseim őszinték voltak hozzá..nagyon megszerettem azt akivel csókolóztam és érzem a hiányát..megszakad a szívem.most jön képbe az a srác akivel most kezdtem már 5 vagy 6.-jára a kapcsolatomat igy már sokadjára járunk..de már nem szeretem ..mit tegyek? nekem az a srác kell minden áron akivel csókolóztam ..a pasimat nem csalnám meg mert nem olyan vagyok..de az a fiú barátom teljesen elvette az eszem ha meglátom szívem szerint elrabolnám és soha nem engedném el..mikor meglát mindig mosolyog és köszön és sokáig néz :// a kérdéseim:szerintetek mit tegyek? és tetszem annak fiúnak? mindig mosolyog és azt mondta ha meglát minden gondja elszáll és hogy én vagyok a leg megértőbb stb..ha meglátom nem bírom ki hogy ne köszönjek valamelyik nap nem vett észre nemtudtam neki köszönni és majdnem elsírtam magam :( mit tehetnék? hamarosan lesz egy kissebb buli menjek oda? vagy mi legyen? esetleg hogy elfelejthessem? ..köszönöm

2014. szept. 28. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Te meg az értelem messze elkerültétek egymást úgy látom. Kis csitri vagy, hazudozol itt össze-vissza ne aggódj ha még nem vagy qrv, nos jó úton haladsz affelé..

Azért hatszor összejönni ugyanazzal. Nem érezted úgy mintha 3 hetes szennyest vennél fel újra? Ja és 16 vagy, de már volt min. 6 kapcsolatod? (tekintsünk el attól, hogy mind egy emberrel)

Ne haragudjál, de kihasználod az embereket, hülyét csinálsz másokból és önmagadból is, a nyelvedet se ártana macsétával kivágni. Komolyan kíméld meg őket magadtól....Hogy lehetett az a srác olyan gyökér, hogy hatszor bevállalt téged? o.O

2014. szept. 28. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:
nem járnék vele mert nem akar senkivel sem járni , pedig imádom őt de az is elég ha köszön teljesen feldobja a napomat :) és volt az a srác akit mondtam h 1 évig szerettem annak egyszer azt hazudtam h már nem szeretem csak hogy ő boldog lehessen holott majdnem belehaltam annyira rosszul esett :(
2014. szept. 28. 20:58
 13/19 anonim ***** válasza:

"jaj de okos valaki!! 13-14? vicces vagy ..ja nem :/ ne dumálj képzeld ha te lennél ilyen helyzetben a nevedet is elfelejtenéd nem tudod mennyire ideges és szomorú is vagyok,nem bántást kértem te szépség"

Te honnan tudod, hogy nem voltam rosszabb helyzetben, mint te? A helyesírásom akkor is mindig normális maradt. Amúgy azért nézlek írás alapján 13-14 évesnek, mert egy gimnazista lánynak normális körülmények között tudnia kéne szépen írni.

2014. szept. 28. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:
12%

Az üzenet küldője: cicuskavoook

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 20:56

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Kit szeretek? Vagy mit tehetnék?

"Azt mondod nem csalnád meg a hapsidat de közbe együtt voltál, khmm valaki mással egy bulin. Hát figyeljél r.ibancnak eléggé r.ibanc vagy ezzel nincs.."

Az üzenet szövege: anyád a hazug r.ibanc nem ismersz és azt sem tudod értelmezni ami tisztán le van irva kutya fejű..nem csaltam meg senkit és büszke vagyok rá h 16 éves létemre szűz vagyok,nem szoktam pasizni sem..szerettem azt a fiút 1 évig..elhidegült a kapcsolatunk mert egy csaj bekavart és ő csalt meg engem..mikor jött az az este akkor már nemis érdekel és már azelőtt sem..és mióta a srác annyira megértő és tiszta volt velem hogy nem tett rosszat megszerettem..egy szóval sem mondtam h beleszerettem csak h megszerettem vak kutya..csicska r.ibanc

nem válaszolok privát üzenetekre bocs, de azért te se vagy semmi, privátba ugatni, félsz talán?...

2014. szept. 28. 21:00
 15/19 A kérdező kommentje:
tőled a kutyám sem félne,veled megbeszélni sem lehet semmit mert ugatsz itt mint egy koszos korcs!! mondtam h anyád kutyát fialt :// de sajnálom ..ja nem inkább dögöljön meg anyád nyugodtam meg te is :* kis cigó kutya, látszik h téged senki sem szeret sehogyan sem :* ..am nem gimnazista vagyok
2014. szept. 28. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Szakközépbe se ártana modort tanítani...

Teljes mértékbe fehér európai ember vagyok, szerető családdal, boldog kapcsolattal. De igazad van, ne ítélkezzünk, igaz?

A stílusodon pedig változtatnod kéne mert tényleg a sarkon fogod végezni. Lehet, hogy azt várod, hogy hasonló stílusban visszaválaszoljak, de ne haragudj, nem fogok lesüllyedni a szintedre. Még egy szobanövény is jobb modorral bír mint te..

2014. szept. 28. 21:13
 17/19 Umaku ***** válasza:
Utolsó már bocs de TE szoltál be neki elöszőr ha nem tévedek egyből jött a r*bancozás .És azt állítod hogy a kérdezőnél éretebb vagy? Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre akkór maradj csöndben. Ráadásul te vagy felháborodva .Gratulálok.
2014. szept. 28. 22:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Olvasd el a kérdés leírását és érteni fogod a felindulásomat. Köszi.

Míg az én felindulásomnak értető oka van, az ő felindulásának csak a valósággal való szembesülés az oka.

De nem igazán érdekel mit mondasz, úgyhogy szevasz

2014. szept. 28. 22:43
 19/19 anonim ***** válasza:

@Kérdező

Nem elég, hogy nem tudsz helyesen írni, de még viselkedni sem tudsz normálisan. Azt pedig, hogy te gimnazista vagy, kötve hiszem. Max szakiskolás.

2014. szept. 28. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!