Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit szeretek? Vagy mit tehetnék?
Te meg az értelem messze elkerültétek egymást úgy látom. Kis csitri vagy, hazudozol itt össze-vissza ne aggódj ha még nem vagy qrv, nos jó úton haladsz affelé..
Azért hatszor összejönni ugyanazzal. Nem érezted úgy mintha 3 hetes szennyest vennél fel újra? Ja és 16 vagy, de már volt min. 6 kapcsolatod? (tekintsünk el attól, hogy mind egy emberrel)
Ne haragudjál, de kihasználod az embereket, hülyét csinálsz másokból és önmagadból is, a nyelvedet se ártana macsétával kivágni. Komolyan kíméld meg őket magadtól....Hogy lehetett az a srác olyan gyökér, hogy hatszor bevállalt téged? o.O
"jaj de okos valaki!! 13-14? vicces vagy ..ja nem :/ ne dumálj képzeld ha te lennél ilyen helyzetben a nevedet is elfelejtenéd nem tudod mennyire ideges és szomorú is vagyok,nem bántást kértem te szépség"
Te honnan tudod, hogy nem voltam rosszabb helyzetben, mint te? A helyesírásom akkor is mindig normális maradt. Amúgy azért nézlek írás alapján 13-14 évesnek, mert egy gimnazista lánynak normális körülmények között tudnia kéne szépen írni.
Az üzenet küldője: cicuskavoook
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 20:56
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Kit szeretek? Vagy mit tehetnék?
"Azt mondod nem csalnád meg a hapsidat de közbe együtt voltál, khmm valaki mással egy bulin. Hát figyeljél r.ibancnak eléggé r.ibanc vagy ezzel nincs.."
Az üzenet szövege: anyád a hazug r.ibanc nem ismersz és azt sem tudod értelmezni ami tisztán le van irva kutya fejű..nem csaltam meg senkit és büszke vagyok rá h 16 éves létemre szűz vagyok,nem szoktam pasizni sem..szerettem azt a fiút 1 évig..elhidegült a kapcsolatunk mert egy csaj bekavart és ő csalt meg engem..mikor jött az az este akkor már nemis érdekel és már azelőtt sem..és mióta a srác annyira megértő és tiszta volt velem hogy nem tett rosszat megszerettem..egy szóval sem mondtam h beleszerettem csak h megszerettem vak kutya..csicska r.ibanc
nem válaszolok privát üzenetekre bocs, de azért te se vagy semmi, privátba ugatni, félsz talán?...
Szakközépbe se ártana modort tanítani...
Teljes mértékbe fehér európai ember vagyok, szerető családdal, boldog kapcsolattal. De igazad van, ne ítélkezzünk, igaz?
A stílusodon pedig változtatnod kéne mert tényleg a sarkon fogod végezni. Lehet, hogy azt várod, hogy hasonló stílusban visszaválaszoljak, de ne haragudj, nem fogok lesüllyedni a szintedre. Még egy szobanövény is jobb modorral bír mint te..
Olvasd el a kérdés leírását és érteni fogod a felindulásomat. Köszi.
Míg az én felindulásomnak értető oka van, az ő felindulásának csak a valósággal való szembesülés az oka.
De nem igazán érdekel mit mondasz, úgyhogy szevasz
@Kérdező
Nem elég, hogy nem tudsz helyesen írni, de még viselkedni sem tudsz normálisan. Azt pedig, hogy te gimnazista vagy, kötve hiszem. Max szakiskolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!