Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit szeretek? Vagy mit tehetnék?
Figyelt kérdés
nos sajnos hosszú lesz de remélem elolvassa valaki és értelmes választ tud adni..az a helyzet hogy van egy fiú 1 éve szeretem és van még egy fiú akivel most ötödjére járok..de volt valamelyik nap egy buli kicsit ittam és az a srác aki régebbről tettszett ..haverok lettünk és azon a bulin csókolóztunk,eggyütt voltunk meg minden..másnap megbeszltük h baverok leszünk meg h ő nem kész egy új kapcsolatra..nos én összetörtem mikor ezt olvastam de elfogadtam..aki fiút 1 éve szeretek rögtön ki is szerettem belőle pedig az érzéseim őszinték voltak hozzá..nagyon megszerettem azt akivel csókolóztam és érzem a hiányát..megszakad a szívem.most jön képbe az a srác akivel most kezdtem már 5 vagy 6.-jára a kapcsolatomat igy már sokadjára járunk..de már nem szeretem ..mit tegyek? nekem az a srác kell minden áron akivel csókolóztam ..a pasimat nem csalnám meg mert nem olyan vagyok..de az a fiú barátom teljesen elvette az eszem ha meglátom szívem szerint elrabolnám és soha nem engedném el..mikor meglát mindig mosolyog és köszön és sokáig néz :// a kérdéseim:szerintetek mit tegyek? és tetszem annak fiúnak? mindig mosolyog és azt mondta ha meglát minden gondja elszáll és hogy én vagyok a leg megértőbb stb..ha meglátom nem bírom ki hogy ne köszönjek valamelyik nap nem vett észre nemtudtam neki köszönni és majdnem elsírtam magam :( mit tehetnék? hamarosan lesz egy kissebb buli menjek oda? vagy mi legyen? esetleg hogy elfelejthessem? ..köszönöm2014. szept. 28. 20:42
1/19 anonim válasza:
Egy kérdésem van: miért jársz valakivel, ha másba vagy szerelmes? Köszöntem, Jó estét neked továbbra is.
2/19 anonim válasza:
Az írásodból ítélve egy újabb 13-14 éves lehetsz...Egy rakás ilyen kérdés van, keress utána. Bocs, de nekem bántja a szemem ez a sok helyesírási hiba. Gratula annak, aki végig tudja szenvedni ezt betűhalmazt. Úgy látszik, a vessző egyre ismeretlenebb a fiatalok körében.
3/19 A kérdező kommentje:
mert annyira könyörög hogy már nem tudtam mit tenni :/ amugy nem kérdést kértem hanem választ
2014. szept. 28. 20:46
4/19 anonim válasza:
És ha én könyörgök üres zsebbel egy kg kenyérért, szerinted adni fog a bajszs eladónő? :O
5/19 Umaku válasza:
Szerintem csak havernak néz. Attól még hogy megcsokól nem azt jelenti h tetszel is neki. Lehet h ő is be volt csicsentve.
6/19 A kérdező kommentje:
jaj de okos valaki!! 13-14? vicces vagy ..ja nem :/ ne dumálj képzeld ha te lennél ilyen helyzetben a nevedet is elfelejtenéd nem tudod mennyire ideges és szomorú is vagyok,nem bántást kértem te szépség
2014. szept. 28. 20:47
7/19 A kérdező kommentje:
be voltunk rúgva mind a ketten, másnap megbeszéltük,azóta sokszor beszélgettük és mondta hogy nagyon szeret engem mert megértő és türelmes vagyok vele és úgy mosolyog rám hogy már szinte az életemet adnám még egy mosolyáért minden reggel
2014. szept. 28. 20:49
8/19 anonim válasza:
Azt mondod nem csalnád meg a hapsidat de közbe együtt voltál, khmm valaki mással egy bulin.
Hát figyeljél r.ibancnak eléggé r.ibanc vagy ezzel nincs mit tenni, de ha egy szerelmet (bár ez elég messze áll a klasszikus értelembe vett szerelemtől) meg tud ingatni egy 3. személy az sose volt igazi. Azt mondanám, hogy kíméld meg mindkettőt magadtól, sőt az egész emberiséget, de sajnos a hazug r.ibancok csak a tündérmesékbe járnak rosszul...
9/19 A kérdező kommentje:
kajak vak vagy? mikor csókolóztam egy másik sráccal nem jártam senkivel,és nem vagyok r*banc mert egy barátomat sem csaltam még meg soha és nem fogom mert nem vagyok lotyó képzeld 16 vagyok és még szűz , és ne trágárkodj velem ..A szüleidnek meg üzenem h máskor ne lyukas kotonnal b*sszanak nehogy még egy ilyen kutyájuk legyen ;) :* csók a családnak
2014. szept. 28. 20:53
10/19 Umaku válasza:
Hu az gáz. Én is be lennék zsongva. Valami ami nem lehet az enyém..... Kellll! XD úgy konkréntan kérdez rá. Ha meg furcsálja fogd a belyzetet viccesbe. Ha azt mondja h nem jössz be neki csinálj úgy mintha megkönnyebülnél. Ha sírsz mond azt hogy azért mert örülsz h nem rontotátok el a barátságot. Ha meg pozitív akk egyértelmű! Válaaaszt majd kaphatok mi lett? *~* 16.L. ( kicsit kotnyeles vok XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!