Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú, akit nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de szó se lehetne arról hogy összejöjjünk. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt figyeltem fel rá. Kellett egy kis idő hozzá, de teljesen beleestem. Úgy tűnt, hogy én is bejövök neki. De azt el kell mondanom, hogy ő volt az első akibe beleszerettem. Valamiféle kapcsolataim voltak eddig, de az nem szerelem volt, tudom. Ő más nekem. Ő keltett először ilyen érzéseket bennem, és tudtam, és még most is tudom, hogy nagyon szeretem... Ezután kiderült, hogy barátnője van.. Nem tudom ki, azt sem, hogy mióta. Sosem láttam rajta, sose mutatta ki, szóval nem hiszem, hogy régóta van. De ez számomra olyan volt, mintha belém szúrtak volna egy kést. Azóta sem tettem magam túl rajta. Szeretem és nagyon vonzódok hozzá. Próbáltam átterelni ezt az érzést más fiúra, de minden dologról ő jut az eszembe, és nem szeretnék mást kihasználni azért, hogy őt keressem benne. Teljesen üresnek érzem magam, állandóan sírok... Szerintetek mit tegyek?

2013. okt. 22. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tegyél félre most minden himnemű jelentkező egyedet és kicsit a felborzolt lelkivilágodat kösd le,segíts más hasonló helyzetben lévő embernek és ne sírdogálj.
2013. okt. 22. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el!
2013. okt. 22. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, de volt velem is hasonló. Én úgy tettem magam túl rajta, hogy... azt szeretném, hogy akit szeretek, az boldog legyen. Ha ez nem mellettem van, hát ámen. Sose jutna eszembe hajtani olyasvalakire, aki mással összejött. Az csak engem minősítene. Így nem tehettem mást, mint magamban a legjobbakat kívántam nekik - mert láttam, hogy boldogok együtt. Engedd el és ne gondolj rá. Gondolj másra. Nem kell másik személy, az csak pótlék lenne. Kösd le a figyelmed más dologgal! De ne vágyakozz azért, ami nem lehet a tiéd. És jusson eszedbe, hogy még ha "el is hódítanád", ha hozzád könnyen csábul el, akkor máshoz is. Nem érné meg.

22/F

U.I.: Nekem is reménytelen a szerelmem, igaz azóta mással... ilyen az élet. :(

2013. okt. 22. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon fura! Amit leírtál, pontosan ugyanez van velem is! :( Azzal a kivétellel, hogy én fiú vagyok és már lassan 1 éve vagyok így. Nem tudsz mit tenni, próbáld elfelejteni, én is ezzel próbálkozom.
2013. okt. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!