Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret a barátnőm és megunt. Mit tegyek?
Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, ebből fél éve együtt lakunk. (Én lakok a családjánál). Nem terveztünk még összeköltözést,de családi okok miatt muszáj volt.
Én 19/F vagyok, ő 18/N.
Az összeköltözésünk napjáig nagyon jól elvoltunk, de onnantol kezdve egyre többet vidolgottunk.
Nagyon sok olyan dolgot tettem onnantol amivel megbántottam őt. Volt hogy lekezelő voltam vele, volt hogy Megígértem neki dolgokat amiket nem tartottam be valamint egyszer hazudtam is neki.
Teljesen elvesztette a bizalmát felém.
Az elmult 1 honapban Én nagyon megbántam a tetteimet, és ezerszer bocsánatot kértem tőle stb. Vettem neki virágot,karkötöt, reggelit csináltam neki, csokit csempésztem a táskájába stb. Röviden odafigyelek már rá. De ő már nem szeret és megunt engem azt mondta és nem szeretné helyrehozni sem a dolgot.
Volt már olyan hogy kidobálta a cuccaim hogy költözzek el de a végére mindig aztmondta hogy maradjak.
Nem tudok kiigazodni rajta de szeretném ha helyrejönne a kapcsolunk mert mindennél jobban szeretem őt.
Tudnátok valami tanácsot adni esetleg? Mert kezdek ebbebelebetegedni..:S
Basszus! Mi vaan????
Több, mint 3 éve volt a kérdés, azóta is egymás mellett rohadtok? Takarodj már onnan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!