Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megunt már? Mit csináljak?
A barátommal lassan 4 éve leszünk együtt. Ha együtt vagyunk minden tökéletes, nagyon odaadó, a szex is jó. Elég sokan nyomulnak rám, mert szerintem és sok ember szerint is nagyon szép alakom van, és az arcom is szép (nem egózásból). A barátom átlagos. De nekem tetszik, hiszen szerelmes vagyok belé.
A problémám az, hogy heti kb 1-2 alkalomra lecsökkent a találkozásunk egy pár hete, mert ő edz heti 3x estefelé, és sulizunk még mindketten. Viszont csomószor kiderül, mivel elmondja hogy mit csinál az nap, hogy van hogy csak alszik, és pihen, nem csinál semmit. Minden edzés előtt is alszik kb 1-2 órát. Nekem ez rosszul esik, mert tudja, hogy én igényelném a több találkozást, de ő azt mondja, hogy szüksége van pihenésre. Megértem, de régen heti 3-4x találkoztunk, és ugyanúgy pihent sokszor.
Mit tegyek? Hagyjam hagy pihenjen? Vagy hogy vonjam fel a figyelmét, hogy ő is többet akarjon velem lenni?
én 18/L, ő: 20/F
Elmondtam ma is 2x, és azt mondja, hogy: nem hiszi el, hogy nem hagyok neki egy kis pihenő időt, és hogy én vagyok a hisztis. És neki áll feljebb.
Én úgy vagyok vele, hogy vagy mindent adjunk bele egy kapcsolatba, vagy hagyjuk. Nem szeretnék mindig hozzá alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!