Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Megunt?
A barátommal több mint 2 éve együtt vagyunk, és másfél éve össze is költöztünk. Régebben szinte minden nap szexeltünk, de ma már örülök, ha havi kétszer hozzám nyúl. Próbálta/próbáltam feldobni a szexuális életet (szerepjátékok, furcsa helyszínek stb), sok olyan dolgot is megtettem, amitől vonakodtam, de úgy voltam vele, hogy érte megteszem.
Ennek ellenére rendszeresen önkielégít, amikor azt hiszi, hogy alszom vagy amikor elmegyek fürödni :((
Olyan érzésem van, mintha nem is nőnek látna, hanem csak a haverjának.
Hogyan tudnám elérni, hogy minden olyan legyen, mint régen?
"Ennek ellenére rendszeresen önkielégít" - más érzés, más élmény. Sokan végeznek önkielégítést párkapcsolaton belül is, ezen ne akadj ki.
"Olyan érzésem van, mintha nem is nőnek látna, hanem csak a haverjának." Szerintem itt keresd a hibát, a szexuális életetek ellaposodása csak a következmény. Azt lenne érdemes megvizsgálnod, hogy hogyan változott meg a kapcsolatotok dinamikája. Ahogy #2 is mondja: mennyire vagy ráépülve a párodra (mennyi időt töltötök külön, mennyi minőségi időt töltötök együtt), mennyire viselkedsz úgy mint az anyja ("Rakj rendet a szobádban!!!" "Hányszor mondjam már, hogy hozd ki a szennyest?!"), mennyire érezheti melletted magát férfiként (onnantól kezdve, hogy "drágám, csapd le a pókot!" beleértve azt, hogy ki szervez mit, egészen odáig, hogy ki mászik rá kire) stb. Ezeket a problémákat kellene azonosítani és változtatni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!