Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex téren van egy kérdésem és legfőként lányok/nők véleményére vagyok kíváncsi de mindenkit meghallgatok. Szerintetek?
Nem feltétlen a méret a lényeg. Nyilván ha sokkal kisebb akkor az elég nehezen jó, de inkább a forma a fontos. Ha valami nagy és rossz helyen nyom akkor az sosem lesz olyan jó mint a kisebb ami jó helyen.
Szóval megvan az esélye, hogy te vagy a nyerő.
Ha meg jó a kapcsolatotok, jó a szex is és ezt mondja akkor nincs miért aggódnod. (szerintem)
Igaz lehet.
Ismerősöm is volt úgy,hogy előző pasijáé nagy volt, így neki nem volt jó. Akivel utána volt annak kisebb és pont passzoltak :)
Van egy ideális méret, ami a lehető legjobb az embernek. Ha annál sokkal nagyobb vagy sokkal kisebb, az nem jó. Csak ritkább az, amikor sokkal nagyobb, ezért él az a köztudatban, hogy minél nagyobb, annál jobb.
Egyszer volt dolgom olyan pasival, akinek kb. 25 centis farka volt. Már amikor elővette, szó szerint ijesztő látvány volt. Amikor berakta, az pedig egyszerűen fájt, pedig már rég nem voltam szűzlány. Nem is bírtuk befejezni. És állítása szerint nem velem történt először ilyen.
Szóval nyugodtan hidd el, amit a barátnőd mond :)
1 ne zavarjon.ez olyan mint ha őt zavarnâ ,jogy te màr voltàl együtt nagyobb mellű lànyal.
2.méreted nem olyan kicsi mint ajogy azt gondolod
3.Nem véletlen van az a mondàs ,hogy rgy nö és egy férfi passzoljon egymàshoz na hàt ez nem csak külsőleg és lelkileg hanem szexuàlisan is.ugy làtsuik ti passzoltok nincs ezzel semmi gond !!örülj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!