Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy vagytok vele? (bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok vele? (bővebben lent) Ink lányok véleményére vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés

Ha van éppen egy fiú/férfi aki tetszik,őrülten szerelmes vagy belé,és egyszer csak talákozol egy nála kedvesebb,jobban kinéző sráccal,aki kedvel és megkérdezi h járnátok-e,igent mondanád,úgy egy-két találka után,amikor már kiismerted,de nem vagy benne biztos?

Nem saját eset,úgyhogy jöhet minden válasz,csak ne legyen bunkó!

Köszi,a válaszolóknak!:-)

2014. ápr. 15. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy-két találka alatt senkit nem lehet kiismerni, kölyök. És ez az egész inkább helyzetfüggő. Mondjuk én abszolut nem vagyok az a "mindenkibe-első-látásra-beleszeretek-típus", de okkal lennék szerelmes abba a paliba, akibe. Feleslegesen nem havarodnék bele, előbb meggyőződök, viszonozza-e.
2014. ápr. 15. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem, ha nem ismerem eléggé és nem is tetszik. Ha meg olyan jófej megérti, és maradhattok úgy csak barátok, hogy ne legyen kínos.Találkoznék vele többet, hogy jobban megismerjem, és ha akkor sem alakul ki semmi vonzalom, biztos nem, mert úgyis elég hamar szakítanánk, mert ez egy kapcsolat egyik alapja.

De vannak lányok, akik csak azért járnának vel, hogy féltékennyé tegyék vagy elfelejtsék a másikat.

De azt nem írtad mi van az első fiúval, neki közömbös vagy?

2014. ápr. 15. 16:20
 3/8 A kérdező kommentje:
#1,köszi a lekölyközést,azt hittem,h értelmes valasz erkezik
2014. ápr. 15. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Szívesen kérdező. Te nekem kölyök vagy. :)
2014. ápr. 15. 16:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Miért is?

Elvileg ez az én kérdésem és én vagyok az úgy mond "felnőtt"!

:)

2014. ápr. 15. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként igaz, #1-es, nincs jogod "lekölyközni", fogalmad sincs, hány éves :O
2014. ápr. 15. 17:25
 7/8 anonim válasza:
ha igazán szeretsz valakit és megtetszik rajta kívül más akkor válaszd a másodikat hiszen ha igazán szeretnéd az elsőt akkor nem szeretsz bele másba .........
2014. ápr. 16. 09:39
 8/8 anonim válasza:
#7, ezt nem Johnny Depp, mondta?? :))
2014. ápr. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!