Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő lenne a problémám: 19 éves egyetemista srác vagyok. Az igazság az, hogy már nagyon vágyom egy barátnőre, talán már túlságosan is, hisz épp itt van már az ideje. Miért ez a mai férfiideál?
Kedves kérdező!
Ne haragudj a válaszom rövidsége miatt, ez tulajdonképp egy horog.
1 óra múlva utazom franciaországba síelni 1 hétig, jövő vasárnap jövök, ezért nincs időm most megfelelő hosszúságban kifejteni a miérteket, és hogyanokat...
Pontosan tudom mit érzel, mi a problémád, és van tökéletes megoldás. Mondhatni ez a hobbim ;-) Ha érdekel, és nem csak közhelyeket akarsz hallani, hanem gyakorlatias eredménycentrikus ötleteket, akkor írj egy privátot és megbeszéljük. Sose feledd: nem te vagy az első aki így érez, minden probléma megoldható, csak hinned kell benne, hogy képes vagy rá. Én maximum az utak megmutatásában segíthetek, választani és végigjárni azokat már neked kell!
ott volt a pont.vki már leírta.
egyszerűen nem vagy elég férfias :/
20/L
Férfiasság, egy cipőben járunk kedves kérdező. Egyetem 19/ F, már meguntam a lányokat hajkurészni...
De könyörgöm mondjátok meg már mi a férfiasság :-/ én beleőrülök "nem vagyok elég férfias"... de mi kéne legyek most hogy elég férfias legyek ? Sztem sokan felvetik a kérdést. A férfiasság akkor nálatok mibe áll? Manapság az a divat hogy überbuta és izomagy meg életébe könyvet nem olvasott vagy hasonló... az férfi meg nő ideál, vagy hogy van.. felvilágosításszal szolgálna valaki ? én még reneszánsz előtt élek, lehet esek barokkos túlzásokba de akkor se vágom...
Kedves kérdező, és a másik válaszoló akinek fogalma sincs mi a férfiasság!
Ezt valóban nem egyszerű megfogalmazni, és abban is igazatok van, hogy a nők sokszor maguk sem tudják megfogalmazni mit akarnak. Mert intuitív természetűek, amit éreznek nem mindig tudják megfogalmazni! De ez nem baj, így tökéletes.
Nektek viszont kell valami megfogható dolog kell, egy recept, hogy legyetek férfiasak. Ennek számtalan módja van, mert rengeteg helyen lehet elcseszni. Folyton barátként kezelnek, vagy nem vagy elég határozott, stb. Ezer és egy lehetőség. Ezt a problémát, csak személyreszabottan lehet megoldani, annak pedig a helye és módja nem itt van, hanem egy privátabb kommunikációs csatornán, mert egész nyilvánvalóan nem akartok itt belső dolgokat kiteregetni. Márpedig a változáshoz először magadat kell megfelelően megismerned!
Ha bármelyikőtök igényt tart rá, akkor privátban megtalál, a lehetőségeimhez mérten szakítok időt rátok, segítek, mert VAN MEGOLDÁS!
További szép napot kívánva, a korábbi 14:07-es válaszoló voltam!
Ui: "Barátaim szerint,ha beindul az együttesem,akkor hülyére kefélhetem az összes csajt. Lehet el kell majd rajta gondolkodnom."
Azért ez így egész biztosan nem igaz. Lendíthet rajtad, de mint ahogy a pénz, vagy egy jó sportkocsi sem tesz Casanovává, úgy ez sem fog. Amiben segíthet magabiztosságot adhat, de kizárólag akkor ha jól használod ki a benne rejlő lehetőségeket önmagad fejlesztésére. Ne külső tényezőtől (egy banda, sok pénz, a csajok validációja) tedd függővé magad, hanem építs egy vonzó személyiséget! Ez munkásabb, ellenben tartósan nagyon jó eredményeket hoz...
14:56 bunkó p*r*szt,
elmehetsz a náthás ****ba...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!