Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő lenne a problémám: 19 éves egyetemista srác vagyok. Az igazság az, hogy már nagyon vágyom egy barátnőre, talán már túlságosan is, hisz épp itt van már az ideje. Miért ez a mai férfiideál?
Szia! Idézlek:
"nem rohantam le őket,semmi személyeset úgy nem tartalmaztak ezek az üzenetek."
Ez főleg a gond. Én is sokáig ott rontottam el, hogy féltem attól, hogy valamit el fogok cseszerinteni, ezért inkább a "biztonságos taktikát" követtem (és én személy szerint bunkóságnak tartom a "laza lerohanást"). Azaz, nem akartam nagyon személyeset írni SMSben, a találkozások alkalmával is inkább az "egyetem, hobbi, kedvencek" háromszögön belül maradtam, vártam, hogy a lány "kezdeményezzen". Természetesen, ez az első találkozás alkalmával még nem nagy gond, de később a lány azt fogja hinni, hogy
a) nem is érdekel téged, inkább csak barátságot akarsz.
b) "töketlen" vagy.
Azaz később, már határozottnak kell lenni, és ha kezdeményezel (pl. csók), azt is határozattan kell tenni, mert legrosszabb esetben is az történhet, hogy a lány elhúzódik és olyasmit mond, hogy "még nem bízom benned ennyire" vagy "még nincs a kapcsolatunk ilyen szinten", de nem fog sarkonfordulva otthagyni, hiszen, ha már találkozik veled, akkor azt jelenti, hogy nem vagy teljesen közömbös neki.
Ha programot szervezel neki, akkor is határozott legyél, ne az legyen, hogy találkoztok a megbeszélt helyen és utána kezdtek el gondolkodni, hogy mit kéne csinálni...
Gondolom, az alap, hogy figyeled, hogy mi nem tetszik a lánynak a viselkedésedben és azt nem csinálod (pl. ha tudod, hogy a lány nagy állatvédő, akkor ne rúgd odébb az utcán a galambot vagy ha látod, hogy bárgyadtan ásítozik, miközben te egy hosszú sztorit mesélsz, akkor inkább hagyd abba, és érdeklődj felőle).
A pontosság NAGYON fontos (van, aki már 2 perc késést is sértésnek vesz).
A "randik" között is keresd a lányt (MSN, telefon, e-mail, iwiw, ami kéznél van, de eleinte inkább mellőzd az MSN-t, mert az könnyen ellaposodik és ott könnyű félreérteni a másikat), ne az legyen, hogy mindig csak a találkozás előtt 1 nappal írsz neki, de közben egy hétig pedig semmi életjelet nem adsz.
Jól teszed, hogy nem csinálsz hülyét magadból.
Amúgy szerintem az a te bajod, hogy nagyon magasak az elvárásaid (és mivel ismeretleneket az ember csak a külső alapján tud megítélni), ezért olyan lányokhoz mész oda, akikhez átlagban 20an odamennek egy buliban, így sokszor elszállnak maguktól és csak élvezkednek azon, hogy más próbálkozik náluk...
Nem azt mondom, hogy a bányarémekhez menj oda, csak azt, hogy nyisd ki jobban a szemed, és vedd észre a visszafogottabb lányokat is (akik szintén lehetnek szépek és okosak, csak nem hivalkodóan teszik ezt).
Amúgy meglepő módon, akkor sose "jön össze" semmi, ha az ember görcsösen akar valamit, de ha nem számít rá, akkor a legváratlanabb pillanatban adja magát a lehetőség. Ez történik az általad "passzív srácoknak" nevezett egyénekkel is...
Tökéletesen lejön íz írásból. Nem vagy elég férfias.
Két szabályt kell követni!
Ne érdekeljen amit a nő mond.
Te vagy a legfontosabb a kapcsolatban.
Vége.
tegnapelőtt 14:24-es vagyok
Nem vagyok 15-16 éves, másodéves egyetemista vagyok, 20 éves lány. A válaszommal azt akartam kifejteni hogy rossz helyen keresgélsz. Meg ahogy látom elég rossz féle csajokat célzol be. Nem minden nő k.rva és nem kell minket lesz@rni mint ahogy fentebb kedves tahófalvi férfitársaid kifejtették. Képzeld és hidd el, rengeteg kedves és csini csaj várja hogy egy olyan pasi mint te megtaláld. Esetleg ne a legrib.ncosabbnak kezdj el udvarolni aki mindig dekoratív meg mutogatja magát. A normális, kedves csajokra mindig a tahók mennek. Figyelj, ne erőltess semmit, bulizz, haverozz, beszélgess csajokkal. Ne akarj nőzni és amikor agyilag is ott tartasz hogy nem erőlteted a csajfelszedést, akkor fogsz magadnak találni valakit.
Remélem sikerül és majd írd meg ha sikerül valami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!