Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya, kövér fiú mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, kövér fiú mellett tényleg biztonságban vagyok?

Figyelt kérdés
Csinos jó nőnek mondanak az ismerőseim barátaim. Eddig csak tipikus jó pasik voltak az életemben. De sajnos mindig megcsaltak, elhagytak, átvertek. 28 éves nőként már gyerekre, családra vágyok. Vajon egy nem kelendő pasi (csúnya, kövér) mellett biztonságban lennék. Mivel egy ilyen pasinál a nők inkább menekülnek, így az önbizalomhiány meg a sok kudarc, visszautasítás miatt, örül, mint majom a farkának egy ilyen pasi Ha egy nő egyáltalán szóba áll vele úgy örül neki, hogy még lekaparni se fogom tudni magamról.
2014. szept. 27. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá! Te már eldöntötted. :D
2014. szept. 27. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hogy te 28 évesen milyen kis butácska és tapasztalatlan vagy! :)

Az előző barátom egy arcra egyáltalán nem helyes, kopaszodó, kövér, alacsony férfi volt, de még ráadásul gazdag sem, hogy a pénzére buktak volna a nők. Mégis nagyon "kelendő" volt és igencsak sok vetélytársam akadt, nem is csúnya nők körében.

De ismerek olyan csúnya srácot (bár ő nem kövér, hanem csontsovány), aki az első szép barátnőjétől akkora önbizalomra tett szert, hogy hamarosan meg is csalta.

A jellemet nem feltétlenül a külső határozza meg.

2014. szept. 27. 12:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

van egy ismerősöm, nős pasi, csúnya is, kövér is. mivel a felesége előtt nem sok tapasztalata volt, és most már gyerek is van, minden létező alkalmat megragad, hogy megcsalja az asszonyt. a múltkor 14 éves kislányoknál próbálkozott, pedig ő maga 28 éves.

a barátom szintén 28, jóképű, ha nem is tipikusan a jó pasi, de szerintem vonzó, és abból kiindulva, hogy folyton rástartolnak a nők, nem csak szerintem. fantasztikus ember, odaadó, őszinte, hűséges. nem ver át, nem csal meg.

szerintem ez egyáltalán nem a külső függvénye, sőt. a csúnya pasi, amint kap egy jó nőt, megugrik az önbizalma, és csak még nagyobb eséllyel fog megcsalni, mint egy olyan, akinek teljesen rendben az értékrendje. vagy legalábbis, sokkal inkább keresi a lehetőségeket.

emellett egyetértek az első hozzászólóval, nagyon undorító a gondolkodásod.

2014. szept. 27. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Úristen milyen kérdés! És a kommentjeid is szánalmasak!

Ismerek egy hasonlóan gondolkodó nőt! 22 évesen összejött egy ilyen csúnya töpszli szarral, aki előtte csak akkor kapott nőt ha fizetett neki. Tudod mi lett a vége?? Egy boldogtalan összetört nő lett! Már 35 éves! Mellette is folyamatosan k...rvázott a csávó, lelkileg meggyötörte, adósságba verte, sok év óta meg sem csókolta. A nő már lemondott arról hogy valaha is boldog lesz...

De ha vennéd a fáradtságot és utána néznél a dolgoknak, hogy hogyan is mennek a dolgok VALÓJÁBAN (a való életben, nem pedig a kis naiv agyadban!) akkor már rég rájöttél volna hülye a gondolatmeneted! Az emberek nem kutyák, hogy hűséges társak lesznek ha befogadod! Egy férfi csakis azt becsüli meg, amiért keményen megdolgozott!!

2014. szept. 28. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Én csúnya férfi vagyok, bár átlagos testalkatú, csak nagyorrú :). szerintem eléggé elbeszéltek egymás mellett a kommentelőkkel, vagy valószínűbb, hogy te tetted fel rosszul a kérdést. Ha úgy kérdezt volna, hogy nagyobb eséllyel megtalálod a megfelelő férfit, ha nem csak a külsejét nézed, hanem a belső tulajdonságait is, akkor sokkal támogatóbbak lettek volna. Szóval jól teszed, ha nem csak a külsejét nézed az embereknek, mert a rosszabb megjelenésűek közt is van mindenféle: rendes is, szemét is. A nők véleménye szerint 4-ből 3 férfi csúnya.

Nem is szoktak kelleni senkinek, akár rendesek, akár nem.

Mivel 3-szor 4-szer annyi csúnya férfi van, mint (számotokra) elfogadható külsejű, ezért valószínűleg nagyobb eséllyel találsz köztük rendeset. Ha jól érzed magad vele, miért ne?

2014. szept. 30. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Torzszülöttet keress, az 100% hogy nem csal meg ;)
2014. okt. 4. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!