Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, kövér fiú mellett tényleg biztonságban vagyok?
Ó, hogy te 28 évesen milyen kis butácska és tapasztalatlan vagy! :)
Az előző barátom egy arcra egyáltalán nem helyes, kopaszodó, kövér, alacsony férfi volt, de még ráadásul gazdag sem, hogy a pénzére buktak volna a nők. Mégis nagyon "kelendő" volt és igencsak sok vetélytársam akadt, nem is csúnya nők körében.
De ismerek olyan csúnya srácot (bár ő nem kövér, hanem csontsovány), aki az első szép barátnőjétől akkora önbizalomra tett szert, hogy hamarosan meg is csalta.
A jellemet nem feltétlenül a külső határozza meg.
van egy ismerősöm, nős pasi, csúnya is, kövér is. mivel a felesége előtt nem sok tapasztalata volt, és most már gyerek is van, minden létező alkalmat megragad, hogy megcsalja az asszonyt. a múltkor 14 éves kislányoknál próbálkozott, pedig ő maga 28 éves.
a barátom szintén 28, jóképű, ha nem is tipikusan a jó pasi, de szerintem vonzó, és abból kiindulva, hogy folyton rástartolnak a nők, nem csak szerintem. fantasztikus ember, odaadó, őszinte, hűséges. nem ver át, nem csal meg.
szerintem ez egyáltalán nem a külső függvénye, sőt. a csúnya pasi, amint kap egy jó nőt, megugrik az önbizalma, és csak még nagyobb eséllyel fog megcsalni, mint egy olyan, akinek teljesen rendben az értékrendje. vagy legalábbis, sokkal inkább keresi a lehetőségeket.
emellett egyetértek az első hozzászólóval, nagyon undorító a gondolkodásod.
Úristen milyen kérdés! És a kommentjeid is szánalmasak!
Ismerek egy hasonlóan gondolkodó nőt! 22 évesen összejött egy ilyen csúnya töpszli szarral, aki előtte csak akkor kapott nőt ha fizetett neki. Tudod mi lett a vége?? Egy boldogtalan összetört nő lett! Már 35 éves! Mellette is folyamatosan k...rvázott a csávó, lelkileg meggyötörte, adósságba verte, sok év óta meg sem csókolta. A nő már lemondott arról hogy valaha is boldog lesz...
De ha vennéd a fáradtságot és utána néznél a dolgoknak, hogy hogyan is mennek a dolgok VALÓJÁBAN (a való életben, nem pedig a kis naiv agyadban!) akkor már rég rájöttél volna hülye a gondolatmeneted! Az emberek nem kutyák, hogy hűséges társak lesznek ha befogadod! Egy férfi csakis azt becsüli meg, amiért keményen megdolgozott!!
Én csúnya férfi vagyok, bár átlagos testalkatú, csak nagyorrú :). szerintem eléggé elbeszéltek egymás mellett a kommentelőkkel, vagy valószínűbb, hogy te tetted fel rosszul a kérdést. Ha úgy kérdezt volna, hogy nagyobb eséllyel megtalálod a megfelelő férfit, ha nem csak a külsejét nézed, hanem a belső tulajdonságait is, akkor sokkal támogatóbbak lettek volna. Szóval jól teszed, ha nem csak a külsejét nézed az embereknek, mert a rosszabb megjelenésűek közt is van mindenféle: rendes is, szemét is. A nők véleménye szerint 4-ből 3 férfi csúnya.
Nem is szoktak kelleni senkinek, akár rendesek, akár nem.
Mivel 3-szor 4-szer annyi csúnya férfi van, mint (számotokra) elfogadható külsejű, ezért valószínűleg nagyobb eséllyel találsz köztük rendeset. Ha jól érzed magad vele, miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!