Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok válaszát várnám, hogy a barátotok szokta fizetni a szórakozási költségeket?
Hát nemtudom nekem nemlenne pofám ahhoz h a csaj is beszáljon pénzzel egyszerűen szarul esne. Szerencsére anyagilag nem állunk rosszul persze millerek sem vagyunk félreértés ne essék de amire kell arra mindig van és ha barátnőt vállalok akkor azt az tenyeremen hordozom és a segge is kivan nyalva csak sokszor ráis cseszek emiatt. :S
19/F
nálunk a barátom fizet, de nem szoktunk nagyon menni sehova mert nagyon jól elvagyunk mi a szobába is :D
de komolyan beszélgetünk meg minden más is :D
de ha megyünk valahova akkor mondjuk egy kóla azt ő fizeti de ha úgy megyünk h pizázni akkor é is beszállok :)
14/L a barátom 15
engem sose hagy fizetni...pedig próbálkoztam már:D
ő a zsebpénzéből állja ezeket.szal nem saját kereset..
mindig felajánlom,hogy nálam is van pénz most én akarok fizetni,de nem..ha elkezdek erősködni akkor aztmondja hogy majd felírja a számlámara XD:)
14/L
Köszi a válaszokat!
Nem tisztáztam, én a fiú vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!