Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudnátok képzelni egy csak a ti oldalatokról nyitott kapcsolatot?
Egy ideje azon gondolkodom, milyen lenne egy párkapcsolatban élni egy sztriptíztáncosnővel, vagy egyszerűen csak egy olyan lánnyal aki képtelen hűséges maradni.
Milyen lenne teljesen elfogadni, hogy mellettem szeretőt tart, esetleg elvinni őt akár másokkal megbeszélt randevúra, majd várni mikor hajnalban hazajön, esetleg felhív hogy menjek érte.
Miközben én nagyon vágynék rá, mások gyakrabban kaphatnák meg mint én.
El tud valaki képzelni ilyen helyzetet?
Nem kimondottan annak örülni hogy megcsal, hiszen onnantól nem is csalás hogy közös megegyezésen alapul. Annak örülni hogy teljes szexuális szabadságot élhet meg, nem kell visszafognia magát ha vágyik valakire. Ha épp nincs senki akire vágyik, akkor pedig nem teszi meg. De akkor is tudja hogy ha lehetősége van és akarja, akkor megteheti.
Természetesen akik hűséget várnak el a másiktól és ők is ezt nyújtják, az is teljesen rendben van. Mindkettő egy megállapodáson alapszik. És szerintem nem egyértelmű hogy mindkét oldalon nyitottnak kellene lennie egy nyitott kapcsolatnak. Szerintem az ilyen típusú nők sem feltétlenül szeretik ha a pasi félrelép. Ez fordítva is így van, sok férfi morálisan elfogadhatónak tartja ha szeretőt tart, ugyanakkor ha a felesége teszi ezt, azt felháborítónak tartják:)
A nő alapból hűséges típus, egészen addig, amíg foglalkozik vele a pasija.:) Ez rohadtul igaz!!! :)
Tehát ha ilyet akarsz akkor ne foglalkozz vele XD Ne hívd el találkozni, ha találkoztok akkor folyamatosan nyomogasd a telefonodat, ha nálatok vagytok akkor a gépedet, utasítsd vissza a közeledését szex terén, ne írj rá, ne hívd fel, legyél nagyon elfoglalt. Max pár hónap és megcsal...
Én nem tudnám megtenni, legalábbis most ezt gondolom. Alapvetően hűséges típus vagyok. 2 komoly kapcsolatom volt, több évesek, és egyikben sem éreztem késztetést arra, hogy így viselkedjek, mint, ahogy te leírtad.
Ez vagyok én.
Biztos van olyan nő is, aki meg örülnek neked.
Köszönöm a választ, utolsó:)
Az az igazság, hogy még azok a nők is akik nehezen tudnak hűségesek maradni, úgy érzik nincs értelme egy olyan pasival lenniük, akivel már nem annyira izgató a szex. Tehát ha már váltanak másik pasira, akkor úgy vannak vele, ne csak szerető legyen az új, hanem ő legyen az új pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!