Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudnátok képzelni egy csak a ti oldalatokról nyitott kapcsolatot?
Egy ideje azon gondolkodom, milyen lenne egy párkapcsolatban élni egy sztriptíztáncosnővel, vagy egyszerűen csak egy olyan lánnyal aki képtelen hűséges maradni.
Milyen lenne teljesen elfogadni, hogy mellettem szeretőt tart, esetleg elvinni őt akár másokkal megbeszélt randevúra, majd várni mikor hajnalban hazajön, esetleg felhív hogy menjek érte.
Miközben én nagyon vágynék rá, mások gyakrabban kaphatnák meg mint én.
El tud valaki képzelni ilyen helyzetet?
Tetszene, hogy teljes szabadságot élhet meg a nő. Olyan tabumentes módon, hogy akár én vinném el a randijaira, vagy ha a lakásunkra akarja hozni a szeretőjét, akkor addig én elmennék valahová, majd ha küld sms-t hogy visszamehetek, akkor visszamennék:)
Tudom hogy nem szokványos, de egyszerűen vonz az ilyesmi. Egyedül azt nem tudom, milyen érzés egy ilyen felállás egy nőnek? Tetszik neki, vagy nem is élne a lehetőséggel, vagy egyszerűen hülyének néz emiatt? :) Kiváncsi vagyok nők véleményére.
Az mindegy, hogy mi el tudunk-e ilyet képzelni, attól még a választottad nem biztos. A nyitott kapcsolat működhet, ha mindkét fél így akarja, és le tudják tisztázni magukban, hogy ami a "többiekkel" van csak a szex, a kapcsolat pedig jóval több ennél, és a másokkal való együttlét ezt nem boríthatja fel.
Ha te tényleg hiszel ebben, hogy neked ez menne, akkor keress hasonló beállítottságú lányt, mert csak az tolerálja az ilyesmit, aki abszolút nem monogám, és ebben a nyitott kapcsolat dologban hisz.
A hűtlen típusoknak álmuk egy ilyen pasi, mint ahogy a hűtlen pasik is szeretnének egy ilyen nőt. Más kérdés hogy ezzel együtt lehet hülyének néznének hogy ezt így tűröd.
Harmadrészt viszont a megcsalásban van egy kis gyerekes pimaszság, hogy milyen jó az amiről a másik nem tud, na meg a tiltott gyümölcs, és ha ez megszűnik, ha a másik engedi, akkor az egész félrelépősdi értelmét veszti... Aztán az illető hölgyike vagy jó feleség lesz, vagy keres egy másik férfit, mert téged gyenggének tart...
Nahát, sose gondoltam volna,hogy létezik ilyen pasi.
Simán el tudok képzelni egy ilyen kapcsolatot, akár úgy is,hogy nem csak a nő mehet másfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!