Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én lehetek a hibás? Tanácsolto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lehetek a hibás? Tanácsoltok nekem valamit?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem,de nem mondta el hogy miért csak annyit mondott hogy "Ezt nem így képzelte el".Később az exével nagyon jóba lettek,aztán láttam mit irogatnak egymásnak.A fiú írta hogy "Kb.2 lánnyal járt de üres szívvel mert nem szerette igazán egyiket se,meg engem lehordott mindennek,azelőtt meg nekem mondogatta az exéről hogy ő milyen szánalmas meg segg.hülye.És azt is írta hogy "Egy picit azért szakítottam vele mert irántad még mindig éreztem valamit,és még azért mert rám egyáltaláb nem figyelt".

Pedig én figyeltem rá,az összes barátomat ott hagytam miatta,meg amikor összeveszett velük akkoris mellé álltam.És ő a legjobb barátom volt,mondta nekem hogy én vagyok a legrendesebb,de most annak a másik csajnak mondja azt.Meg aztmondta a suliban hogy én magamon kivül nem szeretek senkit,pedig nem tudja hogy mit érzek most,mennyire fájt amit tett.És aztmondta maradunk barátok,de a kapcsolatunk előtt a legjobb barátok voltunk mindig együtt nevetgéltünk,most pedig semmibe néz,inkább azzal a másik csajjal van elájulva.Szerintetek most én lennék a hibás és mit tanácsoltok ez ügyben(Igazából rap dalokat is írtam róla :D).És a suliban mindig sajnáltatta magát,én pedig ott voltam neki támaszként,mindig a hátamon kapaszkodott.

2014. szept. 24. 16:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem... :D...Elég ravasz módszerrel csinálta,de ezt csak privibe irom le
2014. szept. 24. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy hogyan csinálta. Feltörni valakinek a profilját nagyon bunkó dolog. Gondolj már bele, neked hogy esne, ha a volt barátod egyik haverja csinálná ugyanezt a te profiloddal és utána elolvasná a leveleidet?
2014. szept. 24. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Tényleg szemétség feltörni másnak a facebook meg úgy bármilyen fiókját és a levelezését olvasgatni.

A srác köpönyegforgató hülyegyerek, legjobb barátság ide vagy oda, örülj, hogy most derült ki, és nem később! Írj róla még két rap dalt, ha az megnyugtat, felejtsd el!

"én figyeltem rá,az összes barátomat ott hagytam miatta,meg amikor összeveszett velük akkoris mellé álltam" Azért magára valamit adó csajszi ilyet nem csinál.

1. Sisters before misters, ha valami történik, úgyis a barátaid fognak melletted állni, felkaparni a padlóról.

2. Ész nélkül csapot-papot-barátot-hobbit pasi kedvéért a lábtörlők szoktak csinálni. Hosszú távon totál kiábrándító is.

2014. szept. 24. 20:33
 14/18 A kérdező kommentje:

De ez is bizonyjtja hogymekkora szemét.Meg nem hagytam ott a haverjaimat csak mindig vele voltam és a többieket meg lesz.artam,nekem ő volt középpontba,és ez is azt bizonyítja hogy szerettem ő meg ezt gondolta/írta.

Meg ha fel is törte aza fb-jét,lehet hogy tényleg csúnya dolog,de ha ilyeneket írt akkor nem csak ez lesz középpontban.

2014. szept. 25. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:

12-es.

Bele gondoltam mi lenne ha velem történne ez,de akkor ezek után nem mernék a szemébe nézni az illetőnek.Meg én fb-n Skype-on stb.-n nem beszélek ilyen bizalmas dolgokról,mert tudom hogy lehet következménye

2014. szept. 25. 17:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Es egyaltalan nem hagytam ott miatta semmit,csak a barataimmal nen voltam mar olyan sokat,baratkoztam.veluk csak ha osszevesztek mindig melle alltam es nem voltqm q labtorloje csak szerettem ot es megbiztam benne.Sokkql mas volt mint a tobbi fiu.meg eleinte hogy inkqbb o volt ram maszva
2014. szept. 25. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:

"Meg nem hagytam ott a haverjaimat csak mindig vele voltam és a többieket meg lesz.artam,nekem ő volt középpontba"

"Es egyaltalan nem hagytam ott miatta semmit,csak a barataimmal nen voltam mar olyan sokat,baratkoztam.veluk"

Ez pontosan azt jelenti, hogy otthagytad a haverjaidat. Lehet valakit úgy is szeretni, hogy nem csak ő a világ közepe. Sőt, valahol azt olvastam, hogy nem az az igazi szerelem, ha az adott ember jelenti az egész világot (az csak fellángolás, ami pár hónap után semmivé lesz), hanem ha az adott ember fontos része a világodnak. Persze nem csodálom, ha 13 évesen nem tudod megkülönböztetni a kettőt, még emlékszem, milyen voltam én is ennyi idősen :)

Mindegy, a lényeg, hogy már vége lett a kapcsolatotoknak. Szerintem felejtsd el őt és éld az életed, mert a leírásod alapján ez a fiú egy bunkó! Örülj, hogy megszabadultál tőle! Tudom, hogy könnyű mondani, mert én is voltam ilyen helyzetben. De ha a barátaid még kitartanak melletted, akkor könnyebb. Találj valami új hobbit, próbálj ki új dolgokat, akkor elfelejted! :)

2014. szept. 26. 10:34
 18/18 A kérdező kommentje:

Kössz,hogx megértetek :) ez tényleg jól esik,csak felejteni próbálom de az az igaszág hogy mindennap látom az iskolában azzal a másik csajjal,és nem hogy féltékeny vagyok csak egy kiscit fáj,hogy egykor még én voltam neki a támasz,mindenben mellette álltam még barátként is.Ezek után meg aztmondta legyünk barátokd,e egyáltalán rám se ír vagy meg se szólít mint azelőtt és ilyenkor tényleg fáj.És ígéretet tettem hogy nem fogom otthagyni a barátaimat se,csak annyira jobbnak tűnt mint a többi és az önbecsületét se tudná felhagyni mert túl büszke lett.Mégha beszólnák neki vagy a lelekemt kiönteném neki az se nagyon érdekelné túl nagy lett a képe,de ha róla van szó,akkor meg a másikot ócsárolja.

Köszönöm az utolsó válaszolónak hogy tényleg megért.És tudom hogy nem szép dolg volt feltörni a barátomnak az fb-jét,de az igazságnak mindig ki kell derülnie.

Méegyszer köszönöm a lelki erősítést :)

2014. szept. 28. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!